Aktuális

Gaga lenyomta Britney-t – videó

Mostantól kezdve Lady Gaga tekintheti magát a Twitter királynőjének, ugyanis neki van a legtöbb követője, miután megelőzte Britney Spearst. Illő módon, egy videóüzenetben meg is köszönte a támogatást az ő kis szörnyetegeinek - ahogyan a rajongóit nevezi.
Pár nappal ezelőttig Britney Spears-nek volt a legtöbb követője Twitteren, ám Lady Gaga nemrégiben átvette tőle a vezetést. Előbbinek – cikkünk írásakor – 5 710 166 ember követi a bejegyzéseit, utóbbinak pedig 5 744 443.

Az új “királynő” ennek örömére közzétett egy videóüzenetet, amelyben megköszöni minden “gyönyörű kis szörnyetegének”, hogy követik őt Twitteren.

Britney Spears három hónapja vette át a vezetést Ashton Kutcher-től. “Szakértők” szerint azonban lehetséges, hogy Lady Gaga sem sokáig csücsülhet a mikroblog-szolgáltatás virtuális trónján, ugyanis a jelenleg hatodik helyen tanyázó Justin Bieber szélsebesen száguld felfelé a listán. A fiatal celeb nem csupán a Facebookon “terjed”, havonta átlag 800 ezer új követőt szerez Twitteren is – igaz, itt nem vírus formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top