Aktuális

Mi lenne az ideális állásod? – álmodd meg!

Nem vagy elégedett a jelenlegi munkáddal, vagy egyszerűen csak úgy érzed nem vagy a helyeden? Ha nem tudod, mihez kezdj magaddal egy egyszerű álom-mágiával megtudhatod milyen foglalkozás a neked való! Rovatunktól szokatlan tipp, elkeseredett álláskeresőknek.

Saját álom-mozidban olyan filmet vetítenek, amilyet megrendelsz. Ha például új hivatást, új foglalkozást szeretnél, levetítik az „Ideális munka” című filmet is. Hogyan folyamodj az álom mágiához? A módszer egyszerű: Este lefekvés előtt kérd meg az őrangyalodat, hogy egy álomban üzenje meg neked, milyen állásban lennél boldog és tudnál elegendő pénzt keresni úgy, hogy minden szempontból megfelelsz a munkavégzés feltételeinek is. Ez utóbbi fontos feltétel!

Mi lenne az ideális állásod? – álmodd meg!

Ne felejts el papírt és ceruzát készíteni az ágyad mellé. Amit álmodtál azt reggel (vagy ha hajnalban felriadsz) azonnal jegyezd fel. Elképzelhető, hogy párszor meg kell ismételned az „álmodást”, amire megérted a szimbólumokat, vagy sikerül emlékezned az álomban kapott angyali útmutatásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top