Aktuális

Amerikában tényleg bárkiből lehet sztár?

"Amerika a lehetőségek hazája." A közhelyet jól példázzák összeállításunk szereplői, akik törvényen kívüliekből váltak az egész világ által ismert – és elismert – emberekké.

Diwine Brown: prostituáltból üzletasszony

Stella Thompson, akit az utcán csak Diwine Brownként ismertek, tizenöt évvel ezelőtt azért árulta a testét, hogy befizethesse a számláit, és hogy ne éhezzenek a kislányai. A ma negyvenegy éves nő élete akkor változott meg, amikor Hugh Grant őt választotta ahhoz, hogy megcsalja Liz Hurley-t. Azóta Stella pornósztár lett, majd a filmezést felhagyva a zenei iparba vágott bele, kiadót üzemeltet férjével közösen, akit szintén a hírnévnek köszönhet. Az egykori prostituált vagyonát másfél millió dollárra becsülik, és még ma is közkedvelt szereplője a tévéműsoroknak.

50 cent: Drogdílerből lett rapper

Az ma már egyetlen szülőt sem lep meg, ha gyermeke olyan előadók dalait hallgatja, akik fiatalkorukban igencsak problémás kamaszok voltak. Rapper meg talán nem is lehet olyasvalakiből, aki nem követett el apróbb törvénytelenségeket. A Curtis Jackson néven született, 50 Cent művésznevű előadó tizenkilenc évesen kezdte a drogdíler szakmát, onnan jutott el a leggazdagabb amerikai zenészek közé. Curtis az utcán nőtt fel (ha nem számoljuk a javítóintézetekben és fiatalkorúak börtönében töltött időt). Szövegelni is a gettóéletről és a napi megélhetési problémákról kezdett. Témái mindmáig hasonlók maradtak annak ellenére, hogy ha „csak” évi 150 millió dollárt sikerül összehadarnia, akkor joggal mondhatja: szegény évet zártam.

Diwine Brown
Diwine Brown
50 Cent
50 Cent

 

 

Demi Moore: Kokainfüggő pornódívából lett sztár

Bizony, a hír igaz! Demi Moore alkoholista szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, apja rendszeresen verte anyját és őt is. Tizennyolc évesen megszökött, és a legegyszerűbb pénzkereseti forrást választotta: a pornózást. A forgatásokat azonban csak kokainnal bírta elviselni, hamarosan a drog rabja lett. Bár nem szívesen beszél erről a korszakáról, az nyílt titok, hogy függőként lopni kényszerült, hogy megszerezhesse a napi adagját. Végül kemény munkával és Joel Schumacher rendező hathatós segítségével (a Szent Elmo tüze című film forgatása előtt elvonóra küldte) sikerült kimásznia a gödörből, és elkezdte építeni hivatalos hollywoodi karrierjét.

Johnny Depp: Szegény családból jött a világsztár

A színész életrajzírói szeretik elmaszatolni kamaszkorát, hiszen hogy is nézne az ki, hogy a kis Johnny apróbb bolti lopásokkal finanszírozta rocker életmódját? Deppet és három testvérét édesanyjuk egyedül nevelte, a sztár bevallása szerint gyakran éheztek, s ő úgy érezte, csak egy fölösleges éhes száj a családban. Johnny rockernek készült, s úgy vélte, egy kemény zenésznek szüksége is van arra, hogy megismerje az élet kemény oldalát. Így bolti lopásokba is belement, bár ma már állítja, ezekre mindig csak kábítószer hatása alatt került sor. Végül sminkes barátnőjének és Nicolas Cage-nek köszönhetően fedezték fel színészi tehetségét. Ma az egyik leggazdagabb hollywoodi sztár, aki saját karib-tengeri szigetén pihenheti ki a forgatások fáradalmait.

Demi Moore
Demi Moore
Johnny Depp
Johnny Depp

 

Amerikában tényleg bárkiből lehet sztár?Cikkünk a Nők Lapja eheti számában jelent meg. 

A legfrissebb szám tartalmából: 

  • Eszenyi Enikő: “Az hajt, hogy mindent jól csináljak”
  • Interjú George Clooney-val
  • Anyabank: Módszer, amely spórolni tanítja a családot
  • Gyereket szeretnénk!
  • Gábor Zsa Zsa – A múlt század Paris Hiltona
  • Használati útmutató kommunikációképtelen férfiakhoz
  • Tamással sülve-főve

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top