Aktuális

Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek

Kedvenceink néha teljesen elvesztik realitásérzéküket. Hajlamosak azt hinni, hogy csak azért, mert ismertek és sikeresek, joguk van beleszólni mások életébe, meg kell szerezniük minden férfit, vagy szexuálisan zaklathatják alkalmazottaikat.

Madonna mindenkire rákényszeríti a szokásait

Az közismert tény, hogy a popdíva szereti, ha minden egyes hóbortját követik a táncosai. Így a koncertek előtti közös ima mindenkinek kötelező – és ezzel még egyet is érthetünk, na de Madonna legutóbb szinte valamennyi munkatársát „megtérítette” a kabbala hitre! Bár az igazság az, hogy még ez is kevés lett volna ahhoz, hogy bekerüljön összeállításunkba. Legijesztőbb ötlete az volt, amikor a táplálkozási tanácsadója és az orvosai hatására úgy döntött, minden táncosának nagy mennyiségű vitaminra van szüksége. A vitamininjekciókat maga adta be, hisz csak így lehetett biztos abban, hogy mindenki minden nap megkapja az adagot.

Miért nem találja Jennifer Aniston az igazit?

Közeli ismerősei szerint annak, hogy napjaink legismertebb szinglije nem találja meg azt, akivel működne a kapcsolata, egyetlen oka van: saját maga. Jennifer ijesztő hóbortja ugyanis nem más, mint a férfiak hajkurászása. „Jennek soha senki nem elég jó, amíg együtt vannak. Mutassanak nekem még egy nőt, akit Brad Pitt, Vince Vaughn, Ben Affleck vagy Bradley Cooper sem tudott boldoggá tenni!” – tette föl a kérdést egykori házvezetőnője. S hogy mi az ijesztő szokás oka? Saját kisebbségi érzéseit próbálja azzal kompenzálni, hogy minden szívtiprót meg akar szerezni. De mire megvan a kiszemelt férfiú, már egy újabb sztár tetszik meg a színésznőnek, és az ördögi körből nincs kiszállás.

Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek
Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek


Naomi Campbell mellett senki sincs biztonságban

Lassan ott tartunk, hogy Naomi Campbellnek veszélyességi pótlékot kell fizetnie alkalmazottainak. Szinte nincs olyan tagja a személyzetének, akivel a közös munka ne pár pofonnal (Naomi adja) és egy feljelentéssel (az alkalmazott teszi) zárulna le. A háttérben állítólag Naomi cseppet sem sanyarú gyerekkora áll. Campbell édesanyja balett-táncosként rengeteget turnézott, és pénzzel próbálta kompenzálni lányánál a hiányát. Ha nagy ritkán hazaért, bűntudatból mindent megadott Naominak, aki így megszokta, hogy csak csettinteni (csattintania) kell, ha valamit szeretne.

Britney Spears szeretetvágyból molesztál?

A gyereksztárból lett énekesnő jó ismerősei a kimaradt gyerekkorral magyarázzák, hogy Spears meglehetősen fura életet él. Állandóan cserélgeti szerelmeit, és a gyerekei felügyeletét is hol elveszik tőle, hol visszakapja. Ami a legijesztőbb, hogy lelkileg megrekedt egy négyéves kislány szintjén, és mindenkivel orvososdit vagy papás-mamást akar játszani. Nem viccelünk: a legtöbb alkalmazottja (férfi vagy nő egyaránt) azért menekül a Spears családtól, mert Britney szexuálisan zaklatja őket. Panaszkodott erre már az exdadus és a testőrhad is.

Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek
Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek
Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültek

Sarah Jessica Parker mindent elkövet a vékonyságért

Bizony, az úgynevezett egészséges életmód is lehet olyan hóbort, amit inkább nem kéne lemásolnunk! Elég megnéznünk egy-egy nem túl régi fotót Sarah Jessica Parkerről, akinek ijesztően inas-eres karja, lába egyértelműen a túlzásba vitt fogyókúra és egészségmánia eredménye. SJP nem hajlandó bármit megenni, sőt! Bár erről szinte soha sem beszél, de egyik éhezéssel járó diétából kezd a másikba. Hónapokig képes csak bébiételt enni, behódolva a legújabb hollywoodi szokásnak, csak hogy megőrizze vékonyságát! Állítólag naponta méri a derekát, és a mérlegelés sem maradhat el sem reggel, sem este!

Hollywoodi kedvenceink néha teljesen őrültekCikkünk a legfrissebb Nők Lapjában jelent meg. 

A legújabb szám tartalmából: 

  • Oroszlán Szonja és Darvasi László alkalmi találkozása – Vámos Miklós jóvoltából
  •  +24 oldal adventi olvasnivaló
  • Megérezni azt, mit jelent adni – ADVENT
  • Tamással sülve-főve – Receptek jeles napokra: Erzsébet, András, Katalin
  • Te kilépsz a magánnyugdíjpénztárból? Nők Lapja felvetés
  • Ki segít, ha a családfő súlyosan megbetegszik?
  • Kis bűnök, nagy bűnök – a párkapcsolatban

Ha előfizetnél a lapra, katt ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top