Aktuális

Segítség, a telefonom okosabb nálam!

Emlékszünk még, milyen volt az élet mobilkészülékek előtt? Amikor egy találkozót nem tudtunk már útközben átszervezni, és noteszben tartottuk ismerőseink telefonszámát? Az okostelefonok megint egy új korszakot hozhatnak mindennapi kommunikációnkba, feltéve, ha nem félünk megismerni ezeket a nagyon egyszerű és nagyon okos készülékeket!

 

Ne tévesszen meg az elnevezés, az okostelefonokat nem atomfizikusoknak fejlesztették ki, használatuk nagyon egyszerű, cserébe szinte mindent tudnak! Nem véletlen, hogy az okostelefonok piaca rohamosan növekszik, 2010 harmadik negyedévében már több mint 81 millió darab okostelefont adtak el világszerte, s éves szinten az eladások megduplázódtak 2009-hez képest.

Hazánkban még sokan félnek az okostelefonoktól, bonyolultnak és nehezen kezelhetőnek tartják őket, ráadásul a mobilon netezésről is az a tévképzet alakult ki, hogy drága mulatság. Pedig az igazság ezzel éppen ellenkező: az érintőképernyős okostelefon használata nagyon egyszerű, átlátható és testre szabható. Ha kétségeid lennének, hogy megéri-e mobilinternetet használni telefonon, érdemes megtekintened a Telenor mobilinternet-tarifáit, melyeknek köszönhetően nagyon előnyös áron élvezheted az okoskészülékek nyújtotta előnyöket.

Segítség, a telefonom okosabb nálam!

 

Mi az az AndroidTM? Mi ez az operációs rendszer?

Az AndroidTM névre elkeresztelt operációs rendszert a Google több mobiltelefon-gyártó és szoftverfejlesztő céggel összefogva közösen fejlesztette ki. Az operációs rendszer világsiker lett, ma már több mint 100 különböző mobileszközön található meg.

AndroidTM operációs rendszerrel ellátott készülékekkel szinte mindenre találsz megoldást. Ha androidos telód van, az internet egy, az eddigi telefonokhoz képest szebb és nagyobb képernyőjű készüléken keresztül beköltözik a zsebedbe, egy valódi, teljes multimédiás élménycsomaggal járhatsz-kelhetsz.

Olyan okos, hogy akár sminktanácsokat is kérhetek tőle?

Igen! Valóban van olyan alkalmazás, mégpedig Glazmy-nek hívják, amellyel egy okostelefonnal a kezünkben bármikor úgy érezhetjük, hogy egy virtuális sminkmester tanácsait hallgatjuk.

Az AndroidTM operációs rendszerrel ellátott készülék az egész világot odavarázsolja a kezünkbe, megannyi információval, lehetőséggel, hasznos kütyüvel, amelyek segítenek egyszerűbbé tenni az életünket.

Segítség, a telefonom okosabb nálam!

 

 

AndroidTM+Telenor

Az AndroidTM egyszerűségének, sokoldalúságának, személyre szabhatóságának köszönhetően hihetetlenül rövid idő alatt hódította meg a világot. A trenddel a Telenor is lépést tart, épp ezért hosszú távon is elkötelezte magát az AndroidTM és az androidos okostelefonok mellett. Mivel e mobilok elterjedésével az adatforgalom várhatóan jelentősen megnő majd, a Telenor idén ősszel elindította Magyarország legátfogóbb hálózatfejlesztési programját, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A Telenor biztosítja a legtöbb település mobilinternet-lefedettségét Magyarországon!

Válassz a Telenornál a többféle androidos készülék közül! Készülékedhez válassz mobilinternetet a Telenor ajánlataiból!

További információk >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top