Aktuális

Nem olyan szexis a pasi, ha keveset keres?

Randiznál olyan pasival, aki kevesebbet keres, mint te? És hogy érezné magát a legtöbb srác egy olyan nővel, akinek magasabb a jövedelme, mint az övé?
A kisebb jövedelmű pasik kevésbé szexisek?Olvass tovább!
Apák, akik egyedül nevelik a gyermeküket

Egy, az USA-ban nemrég elvégzett tanulmány szerint, amely az ún. „kenyérkereső feleségekről”, vagy ahogy még nevezik őket „topjövedelmű feleségekről” szól, a harmincon túli amerikai házas nők mintegy 22%-a keres többet, mint a férje (1970-ben ez a szám még csak 4% volt). A tanulmány írója szerint „mindez egy széles körű ambivalencia ellenére történik. Egy a közelmúltban a Pew Research Center által elvégzett felmérés alapján az amerikaiak 67%-a azon a véleményen van, hogy egy házasságra készülő férfinak képesnek kell lennie arra, hogy eltartsa a családját, míg 33%-uk mondta ugyanezt a nőkről. A Pew egy 2007-es felmérése szerint a dolgozó anyák egyre inkább azon az állásponton vannak, hogy nem dolgoznának teljes munkaidőben”.
Forrás: marieclaire.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top