Aktuális

Angelina Jolie a líbiai menekültekért harcol

A színésznő az ENSZ jószolgálati nagyköveteként szerdán nyilatkozatot adott ki a líbiai és az elefántcsontparti menekültekkel kapcsolatban.
Angelina Jolie a líbiai menekültekért harcol Angelina Jolie és Brad Pitt vadállatokat támogat

„Ahogy szemtanúi lehetünk a nyugat- és észak-afrikai krízisnek, kritikus fontosságú, hogy a konfliktusban részt vevő feleket felszólítsuk, biztosítsák az emberek alapvető jogát ahhoz, hogy biztonságos helyre menekülhessenek. Csak annyit kérek, hogy a felek védjék meg a civil lakosságot, és ne engedjék, hogy célponttá váljanak. Senki sem akarhat úgy visszanézni az eseményekre, hogy civilek vére szárad a kezén” – állt a 35 éves színésznő nyilatkozatában.

„Elsősorban azt kell észben tartanunk, hogy amennyiben nem támogatjuk ezeket az embereket, nem segítünk nekik, hogy újra lábra tudjanak állni, a térség konfliktusai tovább fognak folytatódni” – folytatta Jolie a Kabulban kiadott közleményben. A színésznő az utóbbi két napban Afganisztánban tartózkodott, hogy felmérje az országba évtizedes távollét után visszatérni próbáló menekültek helyzetét.
(Forrás: Hír24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top