Aktuális

Daganatos betegeken segít gombájával Sándor

Csodagomba nő Gyöngyösi Sándor kertjében. A különleges gombával Sándor rákbetegeken segít.
Daganatos betegeken segít gombájával SándorDaganatos gyermekeken segít a jótékonysági üzlet 

Gyöngyösi Sándor teljesen véletlenül találkozott a kínai pecsétviaszgombával. A vállalkozó 20 évig termelt laskát, ám a gazdasági válság elsöpörte a vállalkozását: rohamosan csökkent a kereslet a gomba iránt, végül pedig már nem is vették át tőle.

– A budapesti ökopiacon találkoztam egy daganatos beteggel, aki elmondta, hogy vagyonokért vásárolja külföldről a kínai pecsétviaszgomba-őrleményt. Azt kérdezte, hogy miért nem termelek én is inkább ilyet – mesélte Sándor.
A férfi akkor még csupán annyit tudott erről a gombáról, hogy több mint 2000 éve ismerik és használják a Távol-Keleten. A kínaiak meggyőződése szerint a gyógygombának mágikus ereje van, emiatt a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas. A készítmény Kínában és Japánban gyógyszer, az USA-ban szerepel az étrend-kiegészítők listáján.

Daganatos betegeken segít gombájával Sándor

Sándor megpróbálkozott a pecsétviaszgomba termesztésével, s ma már elismeri: kétévi kemény munkájába, kísérletezésébe került, amíg eredményt ért el. Nem csoda, hogy hétpecsétes titokként kezeli a technológiát, és lakat alatt őrzi a telepet.

Daganatos betegeken segít gombájával Sándor

– Szárítás és őrlés után lehet fogyasztani. Gyógyszerízű, kesernyés, viszont a hatása fantasztikus – büszkélkedik a biotermelő.

Daganatos betegeken segít gombájával Sándor– A daganatos betegségek esetén a gyógyszeres és a kemoterápiás kezelések mellékhatásait rendkívüli mértékben csökkenti, és jobban működik tőle az immunrendszer – magyarázza dr. Sipos Tibor orvos-természetgyógyász.

A kiskunfélegyházi Budainé Erzsébetnél tavaly novemberben diagnosztizáltak emlődaganatot. Decemberben megműtötték, majd ezt követően kezdte fogyasztani Sándor gombáját.
– Az első kemoterápiás kezelés rendkívül megviselt, és ekkor találtam rá az interneten a gombára. Hiszek abban, hogy a rák ma már nem legyőzhetetlen, és tényleg: a következő kemoterápiás kezelésnél jelentősen csökkentek a borzalmasan kellemetlen mellékhatások – mondta Erzsébet.
Sándor állítja, hogy nem a meggazdagodás vezérli, hanem az, hogy minél több betegen segítsen és népszerűsítse ezt a gombát, hiszen bizonyítottan gyógyító ereje van, és nincsen semmilyen mellékhatása.
– Ha csak egy emberen segítek, nekem már az megérte – mondta el a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top