Aktuális

Unatkozik az őrizetben lévő IMF-vezér

A szexuális zaklatással vádolt IMF-vezért kiutálták a szomszédok a folyamatos nyüzsgés miatt, ezért máshol folytatja házi őrizetét. Az új lakásban viszont unatkozik.

Dominique Strauss-Kahnt átköltöztették egy másik, a bíróság által kijelölt lakásba, mert a szomszédok megelégelték, hogy a házi őrizetben lévő, lemondott IMF-vezér miatt a környéket ellepte a média. Így most Manhattan egyik legelegánsabb negyedében tartózkodik egy vörös téglás, négy hálószobás, öt fürdőszobás házban, amelyhez ráadásul a bíróság épülete is közel van.Strauss-Kahnnak unalmas a házi őrizet

Ügyvédje, William Taylor szerint jól van, de nem nagyon tudja elfoglalni magát, ezért nagyon unatkozik.

Dominique Strauss-Kahn védelme egyébként bízik abban, hogy a vádlottat felmentik. Közben a legfrissebb hírek szerint cáfolták azokat a híreszteléseket, miszerint felkeresték a szobalányt és hozzátartozóit.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) francia vezérigazgatóját azután vették őrizetbe, hogy a New York-i Sofitel szálloda szobalánya nemi erőszak kísérletével vádolta meg a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top