Aktuális

Férje elől menekülve kiugrott a másodikról egy nő

Erőszakos férje elől menekült, ezért ugrott ki a ház második emeletéről egy ózdi nő. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Férje elől menekülve kiugrott a másodikról egy nő 16 év börtönre ítélték a gyermekeit bántalmazó apát 

A férfival szemben a rendőrség büntetőeljárást indított, a bíróság pedig jogerősen 40 nap elzárást szabott ki – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban történt esetről kedden az MTI-t.

Dobi Tamás sajtóreferens közölte: egy 35 éves ózdi lakossal szemben ideiglenes távoltartási határozatot hozott a rendőrség, miután a férfi bántalmazta családtagjait. A határozat ellenére a férfi másnap éjszaka visszatért a lakásba, ahol többeket bántalmazott, köztük a feleségét is. A nő félelmében és az erőszak elől menekülve kiugrott a második emeletről, és súlyos sérüléseket szenvedett.
Az időközben értesített rendőrök megfékezték és elfogták a családját bántalmazó férfit, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak az ideiglenes távoltartási határozat megszegése miatt, a bíróság pedig jogerősen 40 nap elzárást szabott ki. A rendőrség garázdaság és súlyos testi sértés miatt büntetőeljárást is indított az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top