Aktuális

Divatba jött a Pippa név

Pippa Middleton a nevével is divatot teremtett: az angolszász országokban tömegével nevezik el róla újszülött lányaikat az anyukák.

Divatba jött a Pippa névA Philippa – becézett formájában Pippa – keresztnév tavaly még az első 400 legnépszerűbb lánynév közé sem tudott bekerülni egy névadással foglalkozó nemzetközi internetes portál statisztikái szerint, jelenleg viszont a legfelkapottabbnak számít.

A Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis keresztneve szintén rengeteg anyukának megtetszett az elmúlt hónapokban, de jelentősen megnőtt az Elula név népszerűsége is, minden bizonnyal annak köszönhetően, hogy Isla Fisher és Sascha Baron Cohen így nevezték el kislányukat.

Az első ötbe bekerült továbbá a Luna is, állítólag amiatt, mert az előzetes pletykák szerint Beckhamék sokáig ezt a nevet szánták lányuknak, akit azonban végül Harper Sevennek kereszteltek. Ez alapján pedig nem nehéz megjósolni, hogy mi is lesz a következő lánynév, mely záros határidőn belül felkerül a legnépszerűbbek listájára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top