Aktuális

Kirabolták Amy Winehouse otthonát

Kirabolták a nemrég eltemetett Amy Winehouse házát. A család kiakadt, főleg azért, mert a tettes valószínűleg egy ismerős volt.

Kirabolták Amy Winehouse házát Az eset még közvetlenül az énekesnő halála utáni napokban történhetett, ám a Winehouse család csak szerdán fedezte fel, hogy kiadatlan felvételek, dalszövegek, levelek, illetve egyik kedvenc gitárja is hiányoznak Amy személyes holmija közül.

Mivel erőszakos behatolásra utaló jeleket nem találtak a házban, ezért az énekesnő apja, Mitch azt feltételezi, hogy valaki olyan tulajdoníthatta el a tárgyakat, aki egyébként is bejáratos volt Amy otthonába, például egy ismerős vagy barát.

„Elképesztő sokk ez a családnak. Hogy tudott idáig süllyedni valaki? – kommentálta az esetet egy, a családhoz közelálló forrás a The Sun című bulvárlapban. – Bárki is volt az, Mitch még hajlandó megadni neki az esélyt, hogy feltűnés nélkül visszategye a holmikat oda, ahonnan elvette.”

Winehouse családja leginkább attól tart, hogy a tolvaj kiszivárogtatja az eltulajdonított kiadatlan dalokat, illetve szövegeket, melyek sorsáról egyébként csak hónapok múlva egyeztettek volna elhunyt lányuk menedzsmentjével és lemezkiadójával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top