Aktuális

Magára hagyott kislány szüleit keresik Esztergomban

Becsengettek egy idegen lakásba azzal, hogy találtak az utcán egy kislányt. Míg a háziak segíteni próbáltak, egyszerűen ott hagyták a hároméves gyereket, és nyomtalanul eltűntek.

Egy három év körüli kislány szüleit, lehetséges rokonait keresik Esztergomban – közölte csütörtökön a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.

Előző este egy fiatal pár csengetett be a Temesvári utca egyik lakásába; azt állították, hogy a velük lévő kislányt az utcán találták. Miközben a lakók értesítették a hatóságokat, a pár eltűnt, ott hagyva a kislányt.

A három év körüli kislány magyarul beszél, de keresztnevét tudja csak megmondani – mondta a sajtóreferens. A gyermeket a rendőrség a tatabányai csecsemőotthonban helyezte el, és jelenleg fényképes felhívással keresik szüleit vagy más lehetséges rokonát.

A hirado.hu értesülései szerint a kislányért már jelentkeztek a nagyszülei. A sajtóreferens erre annyit mondott, hogy rendőrség először meghallgatja a nagyszülőként bejelentkezőket – akik állítják, hogy a kislány dorogi lakos -, majd megkeresik a szülőket és tisztázzák a kislánnyal történteket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top