Aktuális

Milliókat kerestek Kate Middleton esküvői ruhájával

Özönlenek a turisták arra a kiállításra, amelyen Kate és Vilmos esküvőjének kellékeit mutatják be. A híres esküvői ruha így már biztosan rekordbevételt hoz a Buckingham-palotának.

354 000 látogató tekintette meg eddig Kate Middleton menyasszonyi ruháját a Buckingham-palota esküvői tárlatán. A július 23-a óta tartó kiállításon a királyi esküvő egyéb tárgyai – így többek között a hercegnő ékszerei, cipője és virágcsokra, sőt a menyegzői torta – is megtekinthetők. A látogatottság rekordbevételt eredményezett: eddig nagyjából 8 millió font, azaz közel 2 és félmilliárd forint jött össze a belépők árából.8 millió fontot kerestek Kate esküvői ruháján

Az összegből 1 millió fontot máris átutaltak a Vilmos és Kate által létrehozott jótékonysági alapítványnak, a fennmaradó pénzt pedig felújításra, illetve a művészeti gyűjtemények bővítésére költik. 

A Buckingham-palota kizárólag a nyári hónapokban áll nyitva a látogatók előtt, mialatt a királynő skóciai kastélyában tartózkodik. Idén sem lesz ez másként, ezért a kiállítás október 3-ig tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top