Aktuális

“Nem akarok soványabb lenni!”

A brit énekes, Adele teljesen elégedett teltkarcsú alakjával – sem kecsesebb formákra, sem nagyobb mellekre nem vágyik. Végre egy világsztár, aki a dalaival, és nem a külsejével akar tetszést aratni...

„Szeretek olyan lenni, amilyen vagyok, és ez sosem volt másképp” – nyilatkozta egy interjúban Adele, a 23 éves brit énekesnő, akinek „Rolling In The Deep” és a „Someone Like You” című számát nálunk is folyton játsszák a rádiók.

Az egészséges önbizalommal felvértezett sztárnak kiforrott véleménye van a fogyás kérdéséről. „Rengetegen vannak, akik állandóan azon rágódnak, hogy hogyan lehetnének soványabbak, vagy hogy lehetne nagyobb mellük. Hát én nem tartozom közéjük, és ezen nem is akarok változtatni. Sőt, lehetőleg nem is barátkozom olyan szörnyű alakokkal, akik azt akarnák, hogy megváltozzam.”

És hogy mindezt még egy meghökkentő kijelentéssel tetézze, hozzátette: „Sosem vállalnék reklámszerepet, nem adnám az arcom egyetlen márkához sem, még ha 10 millió fontot ígérnének, akkor sem! Vagy ha mégis, akkor maximum a cukrozott kóláéhoz.”

Adele, aki nemrég adta ki a „21” című második albumát, az egyik legkeresettebb popsztár Angliában: eddig 3,5 millió példányt adtak el új lemezből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top