Aktuális

Titokban jár hajléktalanokhoz Kate Middleton

Ahogy egykor Diana hercegnő is tette, Kate Middleton is segít a rászorulókon. Ráadásul nem a vakuk villogása közepette.

Titokban jótékonykodik Kate MiddletonA hírek szerint Kate az elmúlt hetekben teljes titokban, a paparazzifotósokat is kicselezve személyesen látogatott el több jótékonysági intézménybe. A látogatások célja az volt, hogy felmérhesse, hol van a legnagyobb szükség a segítségre. Jövő évtől ugyanis több szervezetet is hivatalosan, királyi patrónusként támogat majd, s maga szeretné kiválasztani, hogy melyek legyenek ezek.

Bár a végleges döntésre még januárig várnunk kell, a brit sajtó szerint a hajléktalanok és a veszélyben lévő, hátrányos helyzetű fiatalok ügye áll a legközelebb a hercegnőhöz. 

Diana hercegnőről tudható, hogy rengeteg időt és figyelmet szentelt a jótékonysági munkának, kiemelten segítette többek között a rákban és AIDS-ben szenvedőket, a nehéz sorsú gyermekeket, a hajléktalanokat és a taposóaknák áldozatait. Akcióit ő is gyakran személyesen bonyolította. Úgy tűnik, hogy Kate Middleton e tekintetben is igyekszik néhai anyósa nyomdokaiba lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top