Aktuális

UNIVERZUM II. AZ AXA-TÓL: A VALÓSÁGRA HANGOLVA

Egy tökéletes világban nem lenne szükség biztosításra. De sajnos manapság nem igazán tökéletesek a feltételek.

Mit fed a valóságra hangoltság? Egyrészt széles körű kockázati fedezetet. Másrészt a nehéz időszakokhoz is rugalmasan alkalmazkodó, hosszú távú megtakarítást.

Azt, hogy válság van, mindenki tudja. Azt, hogy a hatásait még sokáig érezni fogjuk, nem mindenki szeretné elfogadni, pedig jobb, ha mielőbb szembesülünk vele: ha biztonságra vágyunk, magunknak kell megteremtenünk!

A rendszeres díjfizetésű, befektetési egységekhez kötött biztosítás, az Univerzum II. éppen a hosszú távú biztonságot kereső ügyfeleknek kínál megoldást, harmonikusan alkalmazkodva az időről időre megváltozó élethelyzetekhez.

Az Univerzum II. egy olyan életbiztosítási forma, amelyhez önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatás is kapcsolható és emellett járadékszolgáltatást is kínál. Az előző konstrukcióval kapcsolatos ügyfélvisszajelzések alapján átalakított új termék valóban új távlatokat nyit az életbiztosítások területén.

Az Univerzum II. a rugalmas megtakarítások mellett életbiztosítási fedezetet, többféle baleset-biztosítási fedezetet, sőt néhány egészségbiztosítási fedezetet is magába foglal.

A piacon szinte egyedülálló díjfizetési rugalmasságot tesz lehetővé. Módot nyújt díjnövelésre, eseti díj befizetésére, devizaváltásra, az első 3 év után pedig díjszüneteltetésre, díjcsökkentésre és pénzkivonásra is, ha szükséges. Bizonyos esetekben a szerződés számlaértéke akár az első pillanattól hozzáférhető.

Bár a díjfizetés pénzneme forint, Ön dönthet arról, hogy a megtakarításokat milyen devizában kívánja folytatni. Tartam közben is bármikor válthat az eszközalapok és devizák között.

Az Univerzum II. mindezek mellett több olyan kiegészítő funkciót is tartalmaz – pl. árfolyamfigyelés, trendvadászat –, melyek kiküszöbölhetik a unit linked típusú termékekre korábban jellemző, nagyfokú ingadozásokat. Így befektetési szaktudás nélkül is részesedhet a pénzpiacok emelkedéséből és elkerülheti a válságos időszakokra oly jellemző, a piac bizonytalanságából adódó hozameséseket.

Végül, de nem utolsósorban említést érdemel a hűségbónusz, mely a szerződés negyedik évétől Önt is megilleti, és melynek eredményeként hosszabb időtávon a kezdeti éves biztosítási díjnak akár többszöröse is jóváírásra kerülhet a szerződésén.  E hűségbónusz is hozzájárul ahhoz, hogy – piaci összehasonlításban nagyon kedvezőnek számító Teljes Költség Mutatójú (TKM: 0,75%-1,94%) terméket vehessen igénybe.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. További részletek és feltételek: www.axa.hu

 


További információk!
UNIVERZUM II. AZ AXA-TÓL: A VALÓSÁGRA HANGOLVA
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top