Aktuális

Hatméternyi körmöt növesztett a rekorder

Mivel a hangjával nem sikerült világhírre szert tennie, az énekesnő mással próbálkozott: a körme hosszával döntött rekordot.

A 2012-es Guinness Rekordok könyvébe nemrég jegyezték be a világ leghosszabb körmeivel büszkélkedő Chris Waltont, akit egyébként Hercegnőként szoktak felkonferálni, amikor a színpadra lép. Pedig most már igazán találhatnának testhezállóbb nevet is a 45 éves nagymamának, aki 18 éve nem vágta le a körmeit, amelyek mostanra több mint hat méter hosszúságúra növekedtek, és mindenféle irányban tekeregnek a kezei körül.

 
A rekordkörmökkel ...
A rekordkörmökkel…
Fotó: dailymail.co.uk
 
zongorázni ...
…zongorázni…
Fotó: dailymail.co.uk
 
... és vezetni is lehet.
…és vezetni is lehet.
Fotó: dailymail.co.uk

 

Az ötgyermekes anyuka azt mondja, különleges végtagjai nem hátráltatják a mindennapokban: mindenféle házimunkát elvégez, sőt zongorázni és számítógépezni is szokott. Egyetlenegyszer veszítette el az egyik körmét, amikor a kocsiját szerelte.

„Csak úgy megnőttek, mert egyszerűen nem vágtam le őket, és nem jártam manikűröshöz sem. Azt hiszem, azért lettek ekkorák, mert nem foglalkoztam velük. Néha meg is feledkezem róluk” – nyilatkozta a rekordernő, aki az ünnepi alkalomra aranyszínűre festette bizarr tekervényeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top