Aktuális

Így nézne ki a tökéletes nő?

A tökéletes nő minden porcikáját világhírű sztárok legirigyeltebb testrészeiből rakták össze. Tökéletes persze nincs, és elnézve a végeredményt, ez nem is baj.
Forrás: thesun.co.uk
Forrás: thesun.co.uk

A The Sun című brit bulvárlap grafikusai megrajzolták, hogyan is nézne ki az a nő, akinek szinte minden testrészét plasztikai sebész formázta. Mégpedig pontosan olyanra, ami jelenleg a legnépszerűbb a plasztikai klinikákon az e témában készült felmérések és statisztikák szerint, annak alapján, kire szeretnének hasonlítani a páciensek.

A fiktív plasztikcica így Kim Kardashian orrát és kebleit, Scarlett Johansson telt ajkait, Amy Childs brit modell arccsontját, Cheryl Cole tökéletes fogsorát, Nicole Scherzinger karjait, Pippa Middleton fenekét és Victoria Beckham lábait kapta.

A bulvárlapnak nyilatkozó plasztikai sebész szerint, ha a nők csak egyetlen hírességet nevezhetnének meg, akinek a testét teljes egészében elfogadnák magukénak, 2011-ben a legtöbben minden bizonnyal a termetes hátsóval rendelkező Kim Kardashianét választanák. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top