Aktuális

Meryl Streep a Vogue legidősebb címlaplánya

Egyedülálló, rendkívüli személyisége mindig megragadja az embert: a színésznő, aki sosem igazán a szépségéről, hanem kivételes tehetségéről volt híres, most, hatvanon túl csak úgy sugárzik. Gyönyörű fotók készültek róla, mutatjuk.

A Vogue címlapján általában nem nagymamakorú nők szerepelnek, de a 62 éves Meryl Streep legújabb fotósorozatára és címlapfotójára még a legnagyobb divatmagazin is büszke lehet. Az amerikai kiadás 2012. januári számának képei bizonyítják, hogy a valódi szépség, amely belülről fakad, botox és mindenféle plasztikai beavatkozások nélkül tud leginkább érvényesülni.

Fotó: vogue.com
Fotó: vogue.com

 

Streep ugyanakkor civilben is a természetesség híve. A Vogue-nak adott interjújában elmondta, hogy immár egy évtizede az organikus élelmiszerek elkötelezettje, és nemcsak részt vesz az iparágat támogató munkában, hanem még tulajdonrésze is van egy mezőgazdasági szervezetben.

Fotó: vogue.com
Fotó: vogue.com

Minden idők legidősebb Vogue-címlaplánya, akit a magazin az „Amerika legnagyobb színésznője” címmel illet, legutóbbi filmszerepében Margaret Thatchert alakítja, végigkísérve a brit miniszterelnök életének több mint három évtizedét.  

 

Fotó: vogue.com
Fotó: vogue.com

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top