Aktuális

Kutyasörrel várja az ebeket egy étterem

Egy pohár sauvignon blanc a hölgynek, egy korsó sör az úrnak és egy kutyasör Charlie-nak – így hangzik mostanság egy tipikus rendelés abban a vendéglőben, ahol nemcsak szívesen látják a kutyákat, de különleges finomságokkal is kedveskednek számukra.
Egy tipikus kutyasör-fogyasztó
Egy tipikus kutyasörfogyasztó
Fotó: dailymail.co.uk

Az állatbarát gosforthi kocsmában többek között kutyasört és speciális kutyamenüt kínálnak a négylábú kedvenceknek. A séf ajánlata például a vasárnapi sült macskamártással, amely nem más, mint egy marhaszelet halszósszal leöntve. Sőt a bélpoklos kutyusoknak akár desszerteket és rágcsálnivalókat is szívesen készítenek.

A kutyasör, amelyet a tengerentúlon gyártanak, egy húskivonattal ízesített alkoholmentes ital, de az embereknek készült verzióhoz hasonlóan malátát és komlót is tartalmaz. A különleges sör egyébként az északkelet-angliai vendéglátóhelyen egyre népszerűbb: már az első két hétben 48 palackkal fogyasztottak belőle a szomjas kedvencek.

A tulajdonos, Dave Carr szerint nem sok hely van, ahol szívesen látják a házi kedvenceket, ezért arra számít, hogy a különleges szolgáltatásnak hamar híre megy a környéken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top