Aktuális

“Elvégeznék egy modelltanfolyamot”

Dorottyának hiába mondja mindenki, hogy szép és csinos lány, nem hiszi el. Nem érzi magát teljesnek – és nem csak azért, mert szívátültetés vár rá.

Dorottyáék hárman vannak testvérek, csupa lány. Édesanyjukkal együtt mindannyian szívbetegek és haladnak a szívvárólista irányába. Legkisebb húgát már csecsemőkorában megműtötték. Dorottya komoly önértékelési problémákkal küzd. Nem tudja saját magát elfogadni, nem érzi magát teljes embernek. Szeretne elvégezni egy önértékelést segítő modelltanfolyamot. 

„Nagyon nem szereti saját magát – meséli a mamája –, sorolhatnám, mit utál magán, szinte mindent. Kövérnek, csúnyának gondolja magát, sokáig nem is nagyon barátkozott, és nehezen lett barátja. Sokat győzködjük őt, szeretnénk, ha elfogadná magát, hiszen egyáltalán nem csúnya. Talán egy modellképzésen meg tudnák mutatni neki, hogyan hozhatja ki magából a legtöbbet.”

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Elvégeznék egy modelltanfolyamot”Bali Edina Zsanna

„Hiszem, hogy a szépség onnan indul, hogy felfedezzük valódi, belső szépségünket. Munkám és életfeladatom is, hogy ebben segítsek az elbizonytalanodottaknak. Tanítok a WERK Akadémián, ahol stylistképzés is folyik. Vállalom, hogy segítek megtalálni Dorottyának a belső erőforrásait, lehetőségeit, segítek kibontani, megérteni a csodát, mely csak az ő felfedezésére vár. S aztán összehozom a legmegfelelőbb szakemberrel, aki bebizonyítja, hogy ez a  szépség kívülről is birtokolható. Remélem, így Dorottya hatalmasat léphet előre az önfelfedezésben.”

Te is segítenél Dorottyának? Tudnád teljesíteni a kívánságát? Jelentkezz! Küldd el neved, telefonszámod és a választott gyermek nevét a 33kivansag@nlcafe.hu címre!

Ezzel vállalod, hogy amennyiben a Nők Lapja Café olvasói arra szavaznak, te légy a „jó tündér”, teljesíted a kívánságot.
A részvételi szabályzatot ITT találod.

 

Vissza a többi kívánsághoz!

Dorottya kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
TRAPPANCS Szervátültetett Gyermekek Rehabilitációs és Sportegyesülete

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top