Aktuális

Egyéjszakás kalandnak indult…

Kényes témában kérem a tanácsát: női magömlés. Először volt ilyenem, nagyon meglepődtem, kicsit meg is ijedtem, lopva figyeltem a kedvesem arcát, vajon mit szól hozzá.

Egyéjszakás kalandnak indult...„Nem tudom, ismeri-e a jelenséget, olyan egy kicsit, mintha bepisilne az ember, csak sokkal forróbb és édes illata van. És persze az ember egy kicsit szégyelli, így hát akkor még nem beszéltünk róla. Ő sem szólt és én sem. Azt hittem, hogy véletlen, lehet, hogy soha többé nem érzem, akkor meg minek. Később már figyeltem rá, és amikor másodszor is volt, már örültem neki. Néztem az oldalamon fekvő férfit, öröm volt az arcán és szerelem. Nem kellettek szavak, mindketten tudtuk, hogy ez valami más, valami több. Most már érzem, mielőtt eljön, és nagyon szeretem az érzést, a teljességet nyújtja, egészen más, mint amikor orgazmusom van. Forró, feltörő, és amikor elönti a testem, kicsit olyan, mintha nem lennék magamnál. És aki adja ezt nekem, azt nagyon lehet szeretni… Csak egy baj van. Ez a férfi nem a férjem! Pedig őt is nagyon szeretem. A szeretőmet eredetileg csak egyéjszakás kalandnak szántam. Mit tegyek?” Anita

Kedves Anita!
Tudnia kell, hogy kiválasztott: csak keveseknek adatik meg a női „magömlés” képessége és a vele járó extra gyönyörérzet. Úgyhogy bármely nő, aki most elolvassa lelkes sorait, méltán irigykedik önre. Tudományos magyarázatnak legyen elég annyi, hogy a szakemberek sincsenek egészen tisztában azzal, hol váltódik ki ez a kéjvulkán, általában a G-pontot vagy a hüvelybemenetnél elhelyezkedő mirigyeket szokták gyanúsítani, és azt tapasztalták, hogy a kispriccelő folyadéknak sem a vizelethez, sem a férfiondóhoz nincs köze. De ön ezt nyilvánvalóan jobban tudja náluk. Érezze megtiszteltetésnek, hogy beavatást nyert e különös női misztériumba, mert arról a levele nyilvánvalóan tanúskodik, hogy ez nem pusztán egy fiziológiai jelenség, sokkal több annál. És pontosan ebben rejlik a csapda! Nehogy ebből azt a téves következtetést vonja le, hogy a képessége kizárólag a szeretőjéhez kötődik! Az csakis az öné. A szexualitásának egy érettebb, teljesebb formája. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy ha a „magömlés” egyszer kiváltódik, azon túl az illető nő ezt bármikor meg tudja ismételni, csaknem függetlenül attól, kivel szeretkezik. Természetesen a vágy magas hőfoka követelmény. Ön is írta, hogy második, harmadik alkalommal már megérezte az ejakuláció közeledtét. Ettől csak egy lépés, hogy meg is tanulja, hogyan kell kiváltani. És abban a pillanatban a férjével is át tudja majd élni az élményt, különösen, ha – mint írja – szereti őt. Az ne okozzon főfájást, hogy először nem a vele való szeretkezés közben jelentkezett a „magömlés”. Meggyőződésem, hogy előbb-utóbb vele is sikerült volna. Attól viszont óvnám, hogy az ejakuláció okozta öröme miatt esetleg partnert váltson. Nem hiszem, hogy szabad kizárólag erre az élményre alapozni egy párkapcsolatot.

 

A cikk nyomtatásban a Nők Lapja e heti számában jelent meg. 

Egyéjszakás kalandnak indult...A legfrissebb szám tartalmából: 

  • „Ma már inkább férjre, gyerekre vágyom”
  • 3 szuper fogás gyerekeknek – paradicsomos tészták
  • Egyéjszakás kalandnak indult…
  • Kézcsók a krokodilidomárnak
  • Sikeresek, szépek… és sérültek
  • Szexualitás kamaszkorban – fontos tanácsok szülőknek
  • Amikor nincs több haladék, az öregedés megkezdődik

Ha előfizetnél a lapra, itt és most megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top