Aktuális

Üzemanyag-megtakarítás a megfelelő termék kiválasztásával

A Shell FuelSave Euro 95 és Shell FuelSave Diesel ideális üzemanyagok azoknak, akik csökkenteni szeretnék autójuk fogyasztását, ugyanakkor nem szeretnének ezért többletköltséggel számolni. Ezek javítják az üzemanyag-hatékonyságot és azonnali előnyöket nyújtanak már az első tankolástól kezdve, mindezt alapáron.

A Shell FuelSave Euro 95 üzemanyag Shell Hatékonyság-növelő összetevőt (SEI) tartalmaz, amely tisztán tartja a szelepeket és növeli a motor teljesítményét. Ezen felül a Shell Hatékonyság-növelő összetevő az üzemanyagban elősegíti az energiaveszteség csökkentését, hiszen ott veszi kezelésbe a motort, ahova a normál motorolajok nehezen érnek el, például a felső dugattyúgyűrűknél. Az energiaveszteség csökkentésével az üzemanyag több energiát tud biztosítani a kerekek mozgatásához.

A Shell FuelSave Dieselt úgy tervezték, hogy hatékonyabb legyen az égés, mint a hagyományos dízel üzemanyagoknál, ami a motor jobb működéséhez vezet, ezzel elősegítve az üzemanyag-megtakarítást. A Shell FuelSave Diesel Shell Hatékonyság-növelő összetevője (SEI) védelmet nyújt a lerakódások kialakulása ellen, így nő a motor hatékonysága.

A Shell FuelSave Euro 95 és Shell FuelSave Diesel üzemanyagok minden magyarországi Shell töltőállomáson kaphatók. Az üzemanyagok leghatékonyabb felhasználásával kapcsolatos információkért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.shell.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top