Aktuális

Ralizott az alig látó kisfiú

"Még sosem ültem ilyen gyors autóban" – lelkendezett Kanalas Gyuri, amikor kiszállt Turán Frigyes ralipilóta autójából. A 33 kívánság ismét nagy örömet okozott.
Rally-zett az alig látó kisfiú

„Adrenalinfröccsben úszott a kisfiú” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Turán Frigyes ralipilóta, aki vállalta, hogy „megautóztatja” Kanalas György 13 éves bácsalmási kisfiút. A kissrác az NLCafé 33 kívánság akcióján keresztül jutott el a Bükfürdő Rallye előtti tesztnapra. A programban nehéz helyzetű gyerekek írhatták meg legnagyobb álmukat, olvasóink pedig két héten át versengtek a kérések teljesítéséért.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A hétvégén megvolt Gyuri nagy napja: a kisfiú hét órát autózott azért, hogy negyedórára beülhessen a bajnok ralis mellé, de azt mondja, megérte, teljesen elvarázsolva kászálódott ki az autóból. Gyuri kiskora óta nagy rajongója az autózásnak, de soha nem fog tudni önállóan vezetni, hiszen csak egyik szemével lát, és csupán 15 százalékosan. „Tudom, milyen autózni a városban, de azt el sem tudtam képzelni, milyen lehet a száguldás – mondta. – Nagyon klassz volt!”
Pedig előtte félt Gyuri, pontosabban az odaúton végig beszédes, mosolygós volt, csak amikor előkerült a bukósisak, akkor szállt el a bátorsága. Menet közben már felengedett, és amikor azt mondta Frici, vagyis Turán Frigyes kérdésére, hogy nem fél, a pilóta végre erősebben odalépett a gázra…

A kisfiút szívükbe zárták a csapattagok, mint mondják, közvetlenebb, értelmesebb sok felnőttnél. A három és fél órás hazaút után azért úgy nyilatkozott: nagyon jó volt, de egy ideig most nem akar autóba ülni.

Nézd meg azt is, hogyan teljesült a többi kívánság!

Itt mindent elolvashatsz a 33 kívánság akcióról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top