Aktuális

Pornót néz a férjem!

Nem olyan eget rengető felfedezés, amiért tollat ragadtam, rengeteget hallottam és olvastam már erről a problémáról, de most, hogy a saját bőrömön tapasztaltam, hirtelen kétségbeestem.

Pornót néz a férjem!Kedves Lilla!
Az történt, hogy tegnapelőtt este, amikor lefektettem a gyerekeket – hét- és ötévesek –, benyitottam a férjem dolgozószobájába, és mit látok? Egy pornófilm előtt ül, és éppen kielégíti magát. Halkan visszacsuktam az ajtót, de mintha mellbe rúgtak volna: hiszen velem soha nincs kedve szexelni! Puszik meg simogatás, az igen, mindig azt mondja, nagyon szeret engem, de a házaséletünk teljesen ellaposodott. Gondoltam már arra is, hogy talán a gyerekszülések miatt ment el tőlem a kedve. A férjem ugyanis mindkét baba születésénél ott volt, bár soha nem említette, hogy megviselte volna a látvány. Vagy az az ok, hogy kicsit ducibb lettem? Ön mit gondol? Judit

Kedves Judit!
Látta a Szex és New York című tévésorozatot? Van benne egy jelenet, amikor Charlotte sikertelen nászéjszakája reggelén meglátja, amint a férje a fürdőszobában egy pornóújságot lapozgatva épp kielégíti magát. És ott még gyerek se született! Hogy mit lép? Az összes pornólédi feje helyett a saját fényképét ragasztja be a magazinba. Ez persze csak poén, sajnos nem oldja meg a problémát. A meztelen hölgyek ugyanis egy percig sem helyettesítik a kedvest a férfiak fejében. Ez két külön kategória. Az előbbi a szexhez nélkülözhetetlen vizuális inger, a másik a szerelem. A baj ott van, ha a kettő nem esik egybe, és a férfi fixálódik a kétdimenziós hölgyekre. Vajon az ön férjénél mikor csúszott szét a kép? Hallottam már olyat, hogy a szülés véres eseményei Pornót néz a férjem!eltántorították a férjet a hitvesi ágytól, de ez soha nem örökre szólt. Sokkal valószínűbb az a magyarázat, hogy a férje a gyerekek világrajövetele óta tudat alatt beazonosítja önt az édesanyjával. A mamájával pedig ugyebár nem szexel az ember. Nem tapasztalt véletlenül arra utaló jeleket, hogy szinte harmadik gyerekként viselkedik? Ha így lenne, beszélgessenek el erről minél előbb! És lehetőleg menjenek el valahova szórakozni, ahol a gyerekeknek az árnyéka sem kísért! Mondjuk táncolni a barátokkal. Vegyen fel valami szexit, és flörtöljön bátran másokkal, hátha a féltékenység visszazökkenti a férjét a normális kerékvágásba. Ha ez se hatna, akkor itt az ideje szakemberhez fordulniuk. Nem tudom, mióta tart ez az állapot önök között, de nem egészséges. Nemcsak a pornó miatt, hanem azért, mert mindkettőjüknek szükségük van a szex kínálta testi és lelki összetartozás érzésre. Akkor is, ha a férje ezt nem tudja magának megfogalmazni. Azt ajánlom, ne hallgassa el a dolgot, lépjen!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top