Aktuális

Hullámvasúton száguldott a gyengénlátó kisfiú

Nándinak is olyan a világ, mint nekünk, csak egy kicsit homályosabb. A kis srác nagyon bátor volt a Vidámparkban, ahova olvasónk vitte el a testvéreivel együtt 33 kívánság akciónk nyomán. Nézd meg a videót!

Hullámvasúton száguldott a gyengénlátó kisfiúVan valami megkapó abban, ha egy gyengénlátó gyerek a Vidámparkba vágyik. Hiszen ott csupa gyors, félelmetes, veszélyes dolog van! Hát igen, ez a mi, átlagosok gondolkodási módja. Nagy Nándor Patrik azt mondja, nem fél semmitől, és különben is, neki az a homályosabb világ a megszokott.

Nándor (vagy Patrik, hiszen mindenki másképp szólítja) ötgyermekes családban nevelkedik, és a budapesti Vakok és Gyengénlátók Iskolájába jár. Autójuk nincsen, így rendszeresen vonatozik – egyelőre felnőtt kísérettel. Pedig Nándor Patrik azt mondja, menne neki egyedül is: „Amerre egyszer járok, megjegyzem. Egy élő GPS vagyok!” – mondja. Múltkor úgy volt, eljutnak az osztállyal a Vidámparkba, de beteg lett és nem mehetett. Most a Nők Lapja Café 33 kívánság akciójának írta meg, hogy ez minden vágya.

Felhívásunkra Bodnár Judit jelentkezett, és nemcsak Patrikot, de két testvérét is meghívta a Vidámparkba. „Tízkor találkoztunk a Keleti pályaudvaron – meséli. – Ott várt az egész család: Anya, Apa, Nándi, Dorina, Zsombi. Első látásra szimpatikusak voltak, csak kicsit csendesek, de ezt betudtam az »egy idegen jelenlétének«. Trolival mentünk a Vidámparkig, és ott aztán kezdődött a kaland! Nem jutottunk messzire, mert a gyerekek alig akartak kiszállni a dodzsemből, aztán a barlangvasútért voltak oda, és persze felültek az óriáskerékre – a kicsik miatt pedig a nekik való részen is töltöttünk egy kis időt. Aztán magukra hagytam őket, hogy fesztelenül szórakozhassanak. Remélem, jól sikerült a napjuk!

Hogy mennyire, azt nézd meg a Budapesti Vidámparkban készült videónkon!

Nézd meg azt is, hogyan teljesült a többi kívánság!
Itt mindent elolvashatsz a 33 kívánság akcióról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top