Aktuális

Bochkor Gábort is megetettük a Caféblogger-találkozón

A Rozmaring és Csokoládé blog szerzője mennyei marcipános sütit osztogatott a Nők Lapja Café első etyeki bloggertalálkozóján, horoszkópelemzőnk pedig megmondta a jelentkezőknek, kivel szúrnak ki a csillagok.
Bochkor Gábort is megetettük

Önfeledt hangulatban telt a Nők Lapja Café első bloggertalálkozója, amit éppen a zárásig a vihar is elkerült. Az etyeki Újhegy utca mesebeli hangulatú pincesorán a Debreczeni Pincészet látta vendégül a Nők Lapja Café bloggereit, újságíróit és olvasóit az Újhegyi Pikniken.

A kerti nagy diófa alatt egy soha ki nem ürülő tálca marcipános süteményt kínálgatott a Caféblogon hamarosan startoló Rozmaring és Csokoládé blog szerzője, aki ezzel azonnal bevágódott mindenkinél. És nem csak a gyerekeknél, olasz származású gasztrobloggerünk remekeiből az autentikus sváb pinceházban borozgató Bochkor Gábornak és Besenyei Péter műrepülő-világbajnoknak is jutott.

A nőknek szóló borblogunk szerzője stílusosan a fröccs szó betűit formázó fülbevalóban érkezett, és hozta a kisfiát is, akiről kiderült, hogy diótörésben verhetetlen. A válóperes blogunkat vezető ügyvédnő, az angyali horoszkópelemzőnk és a szelíd angyalszakértőnk a kertben felállított piros-fehér abroszos asztaloknál adtak tanácsot és elemeztek.

A galériáért kattints a képre
A galériáért kattints a képre

Fogyott az etyeki chardonnay, pinot noir rosé és a szekszárdi Jótevő cuvée, Debreczeni Kálmán házigazda-pincetulajdonos a borospince mélyén rejtőző hordókat is „megmutatta”. Bundabugyi nem ártott volna, annyira jól hűtött a pince, de ez sem vehette el a kedvünket attól, hogy megpróbáljuk kitalálni, melyik hordó milyen bort rejt. Közben megérkezett az AnyaSpórol blogunk szerzője is, aki a gasztrobloggerünkkel tárgyalta ki a háztartásvezetés trükkjeit.

A remek borokat egy kis szabadban sütött saslikkal és kolbásszal kísértük le, de a szomszéd vaddisznópörköltjébe is belenyaltunk. Azoknak, akik most nem tudtak velünk tartani, egy kis etyeki virágokból készített ibolyaszörpöt vittünk haza, és egy galériányi képet, hogy megmutassuk a hely hangulatát.

Ha lemaradtál idén, találkozunk a 2013-as bloggertalálkozón, ha addig nem bírod ki, akkor pedig addig is itt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top