Aktuális

Megtaláltuk az ország legszélesebb mosolyát!

A Nők Lapja Café olvasói egy kislány – Halasi Amira – fotóját választották az ország legszebb mosolyának.

A babaképek hódítottak

Halasi Amira
Halasi Amira

Az NLCafé nagyszabású kampánya június 18-án indult, és egy hét alatt összesen 313 jelöltet állítottak olvasóink. Több kategóriában is lehetett nevezni az ország legszélesebb mosolya címéért. A legnépszerűbbek a baba- és gyermekfotók voltak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy összesen 128 gyerkőcöt neveztek be a szavazásra a büszke szülők, nagyszülők, rokonok. 118 hölgy is jelentkezett, hogy elnyerje a legszebb mosoly elismerést, de 51 családi, baráti fotót is kaptunk a társaság kategóriában. A férfiak kissé félénkebbnek bizonyultak, mindössze kilenc pasira szavazhattak a második körben a Nők Lapja Café olvasói. De hét cicával, kutyával és más házi kedvenccel is találkozhattunk a jelöltek között.

Az egy hétig tartó szavazás alatt szinte végig a babák és a kisebb gyerkőcök uralták a legelőkelőbb dobogós helyeket, ám szép számmal gyarapodtak a szavazatok az esküvői és a családi fotók alatt is. Július 2-án hajnalban végül lezárult a szavazás, így itt az ideje, hogy kihirdessük, ki nyerte az ország legszélesebb mosolya címet.

Cseresznye fülbevaló és összetartó nagycsalád

Jázmin
Jázmin

Az összesített versenyben Halasi Amira lett az első. A kislány fotóját édesanyja nevezte be a versenybe. „Drága Egyetlen szépséges mosoly, mely mosolyt csal az Országra! Imádott Anyuci Szerelme! Remélem cukinak találtok és segítetek a sikerembe!” – írta a kép mellé Amira anyukája. És ezzel meg is győzte az olvasókat, hiszen a cuki csöppség fotója lett az első az összesített szavazáson. Második helyezett szintén egy kislány, Jázmin lett. Ő nemcsak széles mosolyával, de cseresznye fülbevalójával is meghódította a Nők Lapja Café olvasóit. Az összesített szavazás bronzérmese egy családi fénykép lett. Az öttagú Farkas család így mutatkozott be az olvasóknak: „Egy nagycsaládban semmihez sem fogható boldogság, öröm és biztonság lakozik.”

A két hét alatt feltöltött 313 fotót továbbra is megnézhetitek a top100.nlcafe.hu oldalon, de az öt kategória első három helyezettjének fényképét hamarosan megtalálhatják a Nők Lapja Café nyitóoldalán is, valamint a nyomtatott Nők Lapjában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top