Aktuális

Az IKEA mindent megtesz azért, hogy vásárlói jól aludjanak

Egy kellemes, pihentető alvás onnantól, hogy párnára hajtod a fejed, addig, amíg fel nem ébredsz reggel - ez az egyik legjobb dolog az életben. Ágyak, kanapék, matracok, párnák, ágyneműk, lepedők széles skálája jó, ha rendelkezésre áll, de néha még ennél is többre van szükség a tökéletes alváshoz.

Az IKEA mindent megtesz azért, hogy vásárlói jól aludjanak Megfelelő ágyra, amiben kényelmesen ki tudsz nyújtózni, meleg fényekre, puha textilekre, és végül, de nem utolsósorban halk, finom hangokra, amik körülvesznek. Például szép altatódalokra vagy mesékre a tökéletes pihenéshez. Így lesznek szépek az álmok. Az IKEA mindent megtesz azért, hogy az emberek jól aludjanak… Többet annál, mint hogy hálószobai bútorokat kínál számukra.

Nemcsak a nagyok, de a kicsik is megérdemlik az édes álmokat: ezért altatódalokból és klasszikus mesékből készítettek összeállítást az IKEA munkatársai, hogy segítsenek
a gyermekeknek könnyen, meghitt hangulatban álomba merülni.

„A három kívánság”, „A szárnyas királyfi”, „Az aranymozsár” és más jól ismert mesék és dalok szegődnek a kicsinyek mellé az elalvás olykor nehéz perceiben…

Az IKEA munkatársai a hosszú távú „Jó éjszakát” projekttel igyekeznek kellemesebbé tenni a szülők és gyermekek estéit, éjszakáit. A projekt első lépéseként tizenegy IKEA dolgozó altatódalok és jól ismert mesék hangfelvételét készítette el. „Még soha nem csináltunk ilyesmit, de nagyon élveztük. Jó ötletnek tartjuk, és bízunk benne, hogy a kicsik szívesen hallgatják majd elalvás előtt a meséket és a dalokat.” mesél a projekt születéséről Polyák Zsuzsa, az IKEA szóvivője.

A felvételeket okostelefonon működő alkalmazás segítségével érheted el. Az iOS és android operációs rendszerrel rendelkező telefonokhoz való alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, továbbá a www.szepalmot.hu weboldalon lehet ingyenesen letölteni

A kedves reklámfilmben, amely a kampány része, egy álomba merülő férfit láthatunk. Mindeközben az IKEA munkatársai kórusban altatódalt énekelnek neki. Persze, hogy jót szundikál, hiszen a matrac is tökéletes, amin fekszik. Az IKEA honlapján, a SULTAN tervezővel Te is megnézheted, melyik típusú matrac illik hozzád a legjobban.   Ha esetleg mégsem tetszik az új matracod, az IKEA visszacseréli. Az IKEA vásárlói ugyanis 90 éjszakán át  kipróbálhatják a matracokat, hogy otthonukban, a legkényelmesebb módon tesztelhessék őket. Így ha megvesznek egy matracot, és otthon rájönnek arra, hogy mégsem az a tökéletes, visszavihetik és kaphatnak egy másikat. Az IKEA mindent megtesz a nyugodt éjszakádért. Mert mindannyian jól tudjuk, milyen fontos egy kiadós alvás!

 

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top