Aktuális

Újdonság a Nők Lapja Cafén: Tudd, mit olvasnak a többiek!

Új facebookos alkalmazás indult a Nők Lapja Cafén, hogy mindig tudd, mi foglalkoztatja a barátaid. Így mindig képben leszel, mik a nap legizgalmasabb cikkei.

Elindult a Nők Lapja Café közösségi olvasója, aminek segítségével mindig láthatod, mik a nap legérdekesebb témái a barátaid szerint. Az alkalmazás a Facebook segítségével mutatja meg neked, melyik Nők Lapja Café-s cikkeken időztek el hosszabban az ismerőseid, és ugyanígy te is megoszthatod a barátaiddal, hogy mi az, ami téged foglalkoztat. Eddig is jó volt nálunk a közösség, de ezzel már a cikkek olvasása is igazi közösségi élménnyé válik.

Kapcsold be!

Kattints a képre a technikai részletekért!
Kattints a képre a technikai részletekért!

Hogy értesülhess róla, ki mire pörög éppen, először be kell kapcsolnod az ingyenes alkalmazást. Ehhez kattints rá egy cikkre, majd ott a jobb oldali dobozban nyomj rá a bejelentkezés gombra az NLCafé Reader alatt. Innentől kezdve, ha ellátogatsz hozzánk, a jobb oldali dobozban mindig láthatod, ki mit olvas. Emellett a facebookos üzenőfaladon is megjelennek azok az írások, amelyeket a barátaid megnéztek, ha ők is használják az nlcafe.hu közösségi olvasóját.

Ha esetleg mégsem akarsz minden cikkről értesítést küldeni a barátaidnak, a közösségi olvasó dobozban be tudod állítani, hogy ne küldjön üzenetet a Facebooknak. Kattints a neved alatt lévő kikapcsolás gombra, ekkor a kikapcsolás helyett aktiválás jelenik meg. Csak arra figyelj, hogy ha több böngészőt vagy számítógépet használsz, ezt mindenhol be kell állítanod. Ha csak egy általad olvasott cikket szeretnél törölni a listából, azt is megteheted, ehhez a cikklistában, a cikk címe mellett lévő x-re kell kattintanod.

Hogyan kezeld?

Olvasási aktivitásaid kizárólag a Facebookra való bejelentkezéssel lépnek életbe, kizárólag ezen az alkalmazáson keresztül működnek. A személyes adatok későbbi módosítására, beállítások ellenőrzésére a Facebookon van lehetőség, ezen a linken. Amennyiben a továbbiakban nem szeretnéd használni az alkalmazást, látogass el a Facebook-alkalmazások személyes beállításra. Itt visszavonhatod az alkalmazás működésére vonatkozó korábbi felhatalmazást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top