Aktuális

Mindenki ott akar meztelenkedni, ahol Kate Middleton

Gazdag turisták rohamozták meg azt a franciaországi kastélyt, ahol a nyáron világszenzációt – és persze felháborodást – okozó fotók készültek a topless napozó Katalin hercegnőről.

Nevezetes hely lett az a kastély, ahol nyáron Kate Middleton óvatlanul ledobta a bikinifelsőjét, és egy kivételesen gátlástalan lesifotós – állítólag egy kilométeres távolságból – képeket készített róla.
Az elmosódott, de így is jól felismerhető fotók közül először a Closer című francia bulvármagazin közölt több újságoldalnyit, nem sokkal később pedig több külföldi lap átvette ezeket annak ellenére, hogy a brit királyi ház kártérítési pert helyezett kilátásba.

Mindenki ott akar meztelenkedni, ahol Kate Middleton

A neten villámgyorsan elterjedt fényképek nemcsak a bulvárlapoknak csináltak jó reklámot, de a helyszínnek is: most sokan szeretnék a tetthelyen, a Château d’Autet teraszán süttetni a hasukat. A tulajdonos Lord Linley-t, a brit uralkodó unokaöccsét folyamatosan ajánlatokkal bombázzák: adja ki a luxusnyaralót – akár exkluzív áron.

A rokon azonban lojális családjához, és elzárkózik attól, hogy a lakhelye körül támadt felhajtásból hasznot húzzon. Vilmos herceg és Katalin hercegnő állítólag „nagyra értékeli” a hozzáállását. (Az udvar pedig nyilván azt értékelné nagyra, ha Katalin ezentúl magán tartaná a fürdőruhát.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top