Aktuális

6 év után jelentkezett a lottómilliomos

A nyertes attól tartott, hogy rossz hatással lesz az életére a gazdagság.

6 év után jelentkezett a lottómilliomosA 34 éves Andy Ashkar még 2006-ban ütötte meg az 5 millió dolláros – azaz több, mint 1 milliárd forintos – főnyereményt egy amerikai lottójátékon. Az autókereskedőként dolgozó férfi azonban ahelyett, hogy a lehető legrövidebb időn belül beváltotta volna a nyertes szelvényt, inkább félrerakta azt. Attól tartott, hogy a hirtelen gazdagság negatív hatással lesz a saját és a családja életére. Akkoriban már jegyben járt a későbbi feleségével, és nem szerette volna azt sem, ha a kapcsolatukat befolyásolja a hatalmas nyeremény.

Hat évvel később, amikor már csak 11 nap volt hátra a határidőig, míg a nyereményért jelentkezni lehet, a férfi mégiscsak úgy döntött, hogy felveszi a pénzt.

Andy elsősorban a bátyjával és annak családjával szeretné megosztani a nyereményt, de természetesen a szüleit is támogatja majd belőle. Annál is inkább, mivel annak idején az ő boltjukban vásárolta a nyertes szelvényt. A hatóságok azóta lefolytatták az ilyenkor szükséges vizsgálatot és megállapították, hogy minden szabályosan zajlott, Ashkar tehát jogosult a nyereményre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top