Aktuális

Napsütéses időnk lesz a hosszú hétvégén

Gyönyörű napsütésben lehet ünnepelni, fesztiválozni, és persze emlékezni a hosszú hétvégén. Talán az utolsó meleg hétvége jön!

Nemcsak annak örülhetünk, hogy négynapos szünet következik a dolgos hétköznapok sorában, hanem annak is, hogy sütni fog a nap, mehetünk a szabadba, felvehetjük a balerinacipőinket és a kis csinos kabátkáinkat.

Szombaton reggel lehet egy kis köd, de ne ijedjünk meg, szépen felszáll, előbújik a nap, és 18–24 fokra lehet majd számítani. Nem kell esernyő, sem esőkabát – reméljük, tényleg nem –, mert nem lesz csapadék sehol.

Napsütéses idő lesz a hosszú hétvégén

Aztán vasárnap jöhetnek kis gomolyfelhők, de marad a vénasszonyok nyara, csodás kora ősz, csak pár fokkal lehet hűvösebb, mint szombaton, de így is 20–22 fokra számíthatunk. A Dunántúlon feltámad a szél, de aki arrafelé lakik, már megszokta.

A ráadásnapokon, hétfőn és kedden, amikor piros-fehér-zöldbe öltözik az ország, szintén szerencsénk lesz, ragyogó napsütést ígérnek a meteorológusok. Így emlékezni vagy fesztiválozni nem kell zuhogó esőben. Hétfőn 20 fok, kedden már csak 19 fok lesz a maximum-hőmérséklet.

A lényeg: élvezzük ki minden napsütéses pillanatát ennek a négy napnak, és menjünk ide-oda, mert az Időkép előrejelzése szerint a következő hétvégétől bizony igazán kellemetlen hideg lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top