Aktuális

Tényleg esik a hó!

Borult ég, eső, havas eső – sajnos szürkeség lesz egész héten.

Nem volt vidám a hétfő reggel, sok helyen sűrű pelyhekben hullott a hó, aztán a havazást eső váltotta fel. Sajnos egész héten ilyesmire kell készülni. Elő a meleg sapkákkal, kesztyűkkel, mert főleg a hét közepén akár mínusz négy fok is lehet. Jaj!

Hétfő délutántól nyugaton felszakadozik a felhőzet, de addig szürkeség lesz. A Tiszántúlon és a Dél-Alföldön több hullámban várható eső, zápor, a Dunántúlon és az Északi-középhegységben esik a hó. A középső országrészben esőre, havas esőre lehet számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű, a legmagasabb plusz 1 és plusz 6 fok között alakul.

Tényleg esik a hó!

Kedden is felhős lesz az ég. Keleten, északkeleten kezdetben még eshet az eső, de még a hó is. A legalacsonyabb hőmérséklet nyugaton 0 és mínusz 4 fok között, keleten plusz 2 fok körül alakul, a nappali órákban 2–8 fokig emelkedhet.
    
Szerdán nem lesz se hó, se eső az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint, cserében sajnos hidegebb lesz éjszaka, mínuszok jöhetnek, igaz, nappal akár 12 fok is lehet. A leghidegebb órákban plusz 1 és mínusz 4 fok közötti hőmérséklet várható, majd nappal 6–12 fokig melegedhet az idő.
    
Csütörtökön eleinte nyugaton, délnyugaton, majd keleten, északkeleten várható eső, zápor és viharos szél. Állítólag a hét utolsó napjaiban sem lesz túl sok változatosság, aminek van, aki örül, van, aki nem. Havazás nem lesz, inkább szitáló eső, nappal pedig 10–16 fokos hőmérséklet. A szürkeség és esőszitálás ellen talán hosszú kabáttal védekezhetünk a legjobban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top