Aktuális

Biztonságos megtakarítás? Egyedül nem megy!

Léteznek manapság kevésbé kockázatos befektetések? Bunghardt Csaba, az AXA Biztosító vezérigazgató-helyettese válaszol.

Sokat halljuk, az ügyfelek is felelősek befektetésük alakulásáért. Miben is?

A cél az anyagi lehetőségek átgondolása, a megfelelő pénzügyi partner és megtakarítási forma kiválasztása – ez a feladat. Egy globálisan is nagy vagyont kezelő vállalatra, amilyen az AXA is, bátran bízhatjuk a pénzünket. A hosszú távú célok eléréséhez jó választás lehet egy unit-linked konstrukció – például az AXA Univerzum termékcsaládjának biztosításai –, mely a biztosítást befektetéssel ötvözi. A rendszeres befizetésekkel 15-20 év alatt jelentős megtakarítás halmozható fel, ezen túl az egész család számára élet-, baleset- és egészségbiztosítást is jelent.

Biztonságos megtakarítás? Egyedül nem megy!


Mit jelent a befektetés ez esetben?

Az Univerzumot választó ügyfelek pénzét az AXA eszközalapokba helyezi, és a legnagyobb részvény- és kötvénypiacokon, a legdinamikusabban fejlődő szektorokba és a legfontosabb nyersanyagokba fekteti be, így törekszik a kockázatok minimalizálására és a magas hozamok elérésére. A hosszú távú elköteleződést pedig évente növekvő hűségbónusszal jutalmazza.

És ki segít az eligazodásban az eszközalapok között?

Ügyfeleinknek egyrészt egyéni pénzügyi tervezést kínálunk, másrészt a különböző biztosítók eszközalapjainak teljesítménye objektív módon is összehasonlítható. A www.moneymoon.hu értékelése szerint tavaly az AXA eszközalapjai közül jó néhány a piac legjobbjai között szerepelt, két alapunk pedig kategóriájának győztese lett! Biztonságos megtakarítás? Egyedül nem megy!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top