Aktuális

Felhős, borongós lesz a hét

Sajnos ma is szürkeségre ébredtünk, így lesz ez egész héten. Elő az esernyőkkel!

Fátyolfelhők, köd, párás levegő – erre készítsük fel napfény után vágyakozó lelkünket a héten. Igaz, legalább erős fagyra nem kell számítani az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint. Hétfőn többnyire 9–14 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, de délkeleten néhány fokkal melegebb is lehet. A Tiszántúlon és déli országrészeken időnként előbújik majd a nap, de máshol záporok, zivatarok is előfordulhatnak.

Felhős, borongós lesz a hét

 

Kedden is esernyővel vagy kapucnis kabátban induljunk munkába, mert kisebb esőkben lehet részünk. Délutántól viszont felszakadozik a felhőzet, a hőmérséklet 10–15 fok körül alakul.

Szerdán lesz a legjobb a fényimádóknak, hiszen az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Aztán jön a csütörtök, és onnantól kezdve a hét végéig felhős, párás idő várható, sok helyen sűrű vagy kevésbé sűrű köddel. Pénteken 5-11 fokig melegszik a levegő, a hétvégén pár fokkal hűvösebb lesz.

Ha fáznátok a héten, vagy egyszerűen csak lehangoltak vagytok, próbáljátok ki a melegítő csodafűszereket, hátha jobb lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top