Aktuális

Öregotthonért vetkőztek a hetvenes nők

Néhány lakónak ki kellett volna költöznie, mert elfogyott a pénzük, de a nyugdíjas hölgyek összefogtak értük.

Öregotthonért vetkőztek a hetvenes nőkHelen Mirren filmjéből, a Felül semmiből merítettek inspirációt egy amerikai nyugdíjasklub tagjai, amikor egy vetkőzős naptárhoz pózoltak, hogy pénzt gyűjtsenek vele, írja a Huffington Post. A vígjátékban egy kórház javára gyűjt a helyi nőegylet egy meztelen fotós naptárral, ami hatalmas hírnevet hoz nekik.

Most az asszonyok a velük egy otthonban lakókon szeretnének segíteni a pénzzel, mivel a válságban sokaknak elfogyott a pénze, de a közösség szeretné, ha ők is velük maradhatnának.

Fitneszórán jelentkeztek

A Riderwood öregek otthona mondjuk magyar szemmel nem egy szokványos intézmény, egy lakóparkhoz hasonlít, ahol van medence, rulettszoba, teniszpálya, konditerem, alkotószobák és az egész egy szép tó partján áll. A naptárban vetkőző nyugdíjas hölgyek egy jó részét például egy aquafitneszedzésen toborozták. „Mi úgy érezzük magunkat, mintha egy nagy óceánjárón utaznánk, ami folyton a kikötőben áll” – írta le a körülményeket az egyik lakó.

A fotók azért még annyira sem bevállalósak, mint a híres Pirelli-naptár művészien sejtelmes képei, általában valami nagy tárgy takarja a nők testét. Valaki egy hatalmas bakelitlemezt tart, más egy díszpárnát, ami az otthon műhelyében készült. Így azokat a tevékenységeket mutatják be, amelyekkel a lakók az idejüket töltik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top