Aktuális

Lájkokkal szereztek maguknak cicát a gyerekek

A facebookozók megszavazták a macskát a gyerekeknek, így az apuka kénytelen volt megengedni...

Olyan huncutság van ezeknek a gyerekeknek a szemében, hogy öröm nézni. Pedig csak egy cicát szeretnének! Az történt, hogy Dan Urbano 7 éves kisfia, Remi nagyon szeretett volna egy cicát, az apuka pedig, hogy kibújjon a kérés alól, azt ajánlotta a fiának, ha szerez 1000 lájkot a Facebookon erre a fotóra, akkor jöhet a cica.

Lájkokkal szereztek maguknak cicát a gyerekek

A jófej anyuka a gyerekek segítségére sietett, feltette a közösségi oldalra az egyéves kislányáról és a kisfiáról a képet, és várták az eredményt. A táblára egyébként az van írva, hogy „A húgom és én nagyon szeretnénk egy cicát. Az apukánk megengedte, ha 1000 lájkot kapunk erre a képre!”.

Annyira megtetszett a kép az internet közösségének, hogy órákon belül megvolt az 1000 tetszik gomb, egy hét múlva pedig már 115 ezer lájk volt a kép alatt a család legnagyobb döbbenetére. Így lett végül az Urbano gyerekeknek cicája, akit egy állatmenhelyről fogadtak örökbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top