Aktuális

Tekerd fel a fűtést! Marad a hideg!

A következő hét sem hoz változást az időjárásban. Marad a borús, nyirkos, késő őszi idő.
Hétvégi programok: kismamaexpó és bábszínház

Tekerd fel a fűtést! Marad a hideg!Szombaton az ország nagy részén párás, borult, helyenként tartósan ködös idő várható, elsősorban keleten lehet szakadozott a felhőzet és a magasabb hegycsúcsokon süthet ki a Nap. A kirándulók öltözzenek fel alaposan, számítsanak arra, hogy mindössze 4–10 °C közé melegszik a hőmérséklet.

Vasárnap is marad a borongós, eseménytelen, helyenként párás idő. Kisebb ködszitálás is kialakulhat. Napközben is hideg lesz az idő, 4 és 8 °C között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn az ország túlnyomó részén folytatódik a borongós, ködös időjárás, a nyugati határon azonban kisebb eső is előfordulhat. Délutánra is csak 3 és 8 °C közé melegszik a levegő. A jövő hét első felében is marad a szürke, lehangoló idő, jelentősebb csapadékra, számottevő légmozgásra nem számíthatunk, legfeljebb hétfőn élénkülhet meg kissé a keleti–északkeleti szél. Késő őszies, hidegebb időre van kilátás.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top