Aktuális

Kézfogással büntette az igazgató a verekedő diákokat

A büntetést rengetegen kritizálták. Az iskola tanulói azonban kiálltak az igazgató mellett.

Az amerikai Mesa városának egyik középiskolájában még a múlt héten verekedett össze két diák. Az igazgató azzal büntette a két fiút, hogy egy órán keresztül, kéz a kézben kellett ülniük az intézmény udvarán, iskolatársaik szeme láttára.  

Büntetésben

Büntetésben

Kép: Facebook

Az esetről készült felvételek persze azonnal felkerültek az internetre, és rengetegen kritizálták a büntetés ezen formáját, mondván, hogy megalázó, megfélemlítő és negatív üzenetet közvetít a homoszexuálisokra nézve. A kerületi tisztviselők is nyilvánosan kifogásolták a lépést.

Az iskola tanulói azonban hétfő reggel – egy végzős lány kezdeményezésére –, egymás kezét fogva negyedórás élőláncot alkottak a suli épülete körül, ezzel demonstrálva, hogy kiállnak az igazgatójuk mellett, és szeretnék, ha még sokáig ő vezetné az intézményt.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Kézfogással büntette az igazgató a verekedő diákokat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top