Aktuális

Újabb nívós díjat nyert a Nők Lapja Café

Immár negyedik alkalommal hoztuk el a Superbrands-díjat, ami megerősíti, hogy a Nők Lapja Café továbbra is a legmagasabb presztízsű, országosan ismert női portál.

Idén is Superbrands-díjas lett a Nők Lapja Café! A legkiválóbb, legjobban teljesítő márkák elismerésére alapított díjat minden évben szakértői bizottság ítéli oda, nekünk már – 2008, 2010 és 2011 után – negyedik alkalommal. Az elbírálásnál a márka piaci pozícióját, presztízsét és ismertségét veszik figyelembe – utóbbi nektek, az olvasóinknak köszönhetően érdemelt ismét díjat!

Kiadónk, a Sanoma Media Budapest magazinjai és online termékei közül nemcsak a Nők Lapja Café, hanem még négy márka gyűjtötte be a 2012-es elismerést. Közülük a nyomtatott társlapunk, a Nők Lapja immár nyolcadik alkalommal, de az idei év díjazottjai között ott volt a HáziPatika.com, a Marie Claire és a Cosmopolitan is.

Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője a kedd esti díjátadón vehette át az elismerést, nézd meg nyilatkozatát arról, hogyan készül nap mint nap a vezető női online lap:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top