Aktuális

Titkos fotó került elő Diana hercegnőről

A képet állítólag egykor a királyi család nyomására nem lehetett megjelentetni.

Egy korábban sosem látott fotót hoztak nyilvánosságra Diana hercegnőről. A felvétel egy svájci síparadicsomban készült, valószínűleg 1979–1980 környékén az akkor 18–19 év körüli Diana Spencerről, még azelőtt, hogy megismerkedett volna későbbi férjével, Károly herceggel.

A tinédzser Diana

Forrás: dailymail.co.uk

Azt, hogy ki lehet a képen látható fiatal fiú, egyelőre nem lehet pontosan tudni, de a brit sajtó Rory Scottra, Diana akkori udvarlójára tippel.

Ami azonban biztos, hogy a felvételt 1981. február 26-án vásárolta meg a brit Daily Mirror magazin egy fotóstól, vagyis két nappal azután, hogy Diana és a trónörökös eljegyzését bejelentették. A lap szerkesztői épp emiatt – egyes értesülések szerint a királyi család nyomására – nem engedték megjelenni a fotót, mely így „nem publikálható” felirattal archívumba került.

A fényképet aztán hét évvel ezelőtt egy amerikai magánarchívum vette meg, és most nyilvánosságra hozták, illetve a hónap második felében elárverezik. A hasonló méretű archív felvételek általában 750 font, vagyis 270 000 forint körüli árakon kelnek el, a szakértők szerint azonban ez a kép nagyságrendekkel többet érhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top