Aktuális

Foglalkozása: társkereső

Mintha csak takarítót vagy könyvelőt bérelnél. Ennyit a romantikáról.

Foglalkozása: társkeresőSajátos vállalkozásba fogott két német férfi, Ingo Möbius és Andreas Laufer. Vállalják, hogy az ügyfeleik által megadott paraméterek alapján az internetes társkereső oldalakon felkutatják a legmegfelelőbb potenciális partnereket, felveszik velük a kapcsolatot, lebonyolítják a levelezést és leszervezik az első randevút is. Természetesen mindezt a megrendelő profilja mögé bújva, vagyis a randevúra érkező nőnek fogalma sincs arról, hogy egész addig nem a randipartnerével, hanem egy hivatásos társkeresővel levelezett.

„Az üzletemberek, akik napi 12 órát dolgoznak, nem akarnak még ezen kívül is a számítógép előtt ülni, társkereső oldalakat bújni és randevúkat szervezni maguknak – magyarázta egy sajtónyilatkozatában Laufer, miért is van igény az általuk nyújtott szolgáltatásra. – Ez olyan, mint amikor takarítót bérelsz, hogy kitakarítsa a házad, vagy könyvelőt, hogy elkészítse az adóbevallásod. Időt és energiát spórolsz meg vele.”

A fennállásuk óta eltelt három hónapban mintegy 50 ügyfelük volt, többségük elfoglalt, tehetős férfi, akinek valóban nem számít a pénz. A szolgáltatás egy hónapra 699 euróba, azaz nagyjából 200 000 forintba kerül, de kérhető prémiumcsomag is, amiben randitanácsadás, valamint a randevú tapasztalatainak utólagos kielemzése is benne foglaltatik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top