Aktuális

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

Mit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, esetleg jól jönne egy klassz recept, hogy mit főzz ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café alkalmazásVége a visszaszámlálásnak, kicsomagolhatod a meglepetést: új mobilalkalmazással készültünk nektek idén karácsonyra! Mindegy, hogy iPhone, Android vagy Windows Phone okostelefonod van, bármelyikre letöltheted új applikációnkat. Pofonegyszerű, de azért itt részletesen megmutatjuk, hogyan állíthatod be mobilodra az új alkalmazást, iPhone-ra, Androidra és Windows Phone-ra egyaránt.

Piacvezető női portálként már eddig is sokan mobilról olvastak bennünket, de mostantól van még egy okod, hogy mobilt kérj karácsonyra. Így mindig a zsebedben leszünk, bármikor böngészheted híreinket párkapcsolati kérdésekről, egészségről, sztárokról és a legújabb divatról.

Az alkalmazás abban is segít, hogy akkor is benézz hozzánk a mobilodon keresztül, ha csak pár perced van: ennyi idő pont elég, hogy jó kedved legyen a napi kínai mantrától, az angyalüzenettől vagy a megható családi történetektől, és még dobj egy képeslapot is a szülinapos barátnődnek! Az új app segítségével természetesen a friss időjárásról, holdnaptárról is informálunk, és a Facebook-közösségünkkel is azonnal kapcsolatba léphetsz. De ott lesz még a telefonodon a Szerencsesüti, az Erénykerék és a Caféblog is – vagyis minden egy helyen, ami egy nőt érdekelhet!

Legjobb, ha most azonnal letöltöd az alkalmazást itt:

iPhone mobilra itt!

Android mobiltelefonra itt!

Windows Phone-ra pedig itt!

 Segítünk: így telepítsd a Nők Lapja Café alkalmazást!

Részletesen végigvezetünk a telepítésen, ha ide kattintasz, de a rövid leírást itt is megtalálod, attól függően, hogy milyen telefonod van:

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café alkalmazásiPhone esetében – itt töltheted le az alkalmazást

1. Koppints a képernyőn az App Store ikonjára!

2. Ha még nem regisztráltál az App Store-ba, akkor tedd meg.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café alkalmazásErre feltétlenül szükséged lesz ahhoz, hogy alkalmazásokat tölthess le. Ehhez a Featured fülön görgess az oldal legaljára, koppints a Sign in gombra, és válaszd a Create New Account lehetőséget. A regisztrációs folyamaton végigvezet a készülék, amint készen vagy, és beléptél a megadott adataiddal, máris letölthetsz alkalmazásokat az App Store-ból.

3. Az App Store-ban koppints a Search fülre, és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás oldalára jutsz. Itt leírást és képernyőképeket találsz az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalán jobb oldalon egy gombon az alkalmazás ára látható, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – a FREE felirat. Koppints erre! Ekkor az AppStore elkéri a regisztrációkor megadott jelszót, amint beírtad, a telefon kilép az AppStore-ból, elindul a letöltés, az alkalmazás ikonja megjelenik a készülék képernyőjén, kis zöld sávval jelezve a letöltési folyamatot; a letöltésed akkor teljes, amikor végigér az ikonon a kis zöld sáv.

5. Nyisd meg a Nők Lapja Café alkalmazást!

6. Jó szórakozást!

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazásaAndroid esetében – itt töltheted le az alkalmazást

1. Koppints a képernyőn a Play Áruház ikonjára!

2. Ha még nem regisztráltál a Play Áruházba, akkor tedd meg!

Ehhez gyakorlatilag egy Google-fiókra van szükséged – ha G-Mailt használsz, akkor annak az adataival tudsz belépni, ha nem, akkor a rendszer megkér, hogy regisztrálj egyet. Erre feltétlenül szükséged lesz, nemcsak az alkalmazásletöltéshez, de a készüléked funkcióinak kihasználásához is, ezért már a készülék első indításakor is kérni fogja, hogy regisztrálj/lépj be a Google-fiókodba, ha ezt akkor nem tetted meg, akkor itt a Google Playben is megteheted. A regisztrációs folyamaton végigvezet az Play Áruház, amint készen vagy, és beléptél a megadott adataiddal, máris letölthetsz alkalmazásokat.

3. A Play Áruházban koppints a jobb felső sarokban lévő Nagyító ikonra, és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd a kapott találati eredmények között koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás leírásához jutsz. Itt képernyőképeket is találsz az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalán jobb oldalon egy gombon az alkalmazás ára látható, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – a Telepítés felirat. Erre koppints rá, ekkor jóvá kell hagynod a telepítést az Elfogadás és letöltés gombra való koppintással. Amint ez megtörtént, elindul a letöltés, ezt kis lefelé mutató nyíl jelzi a képernyőn. Ha kilépsz a Play Áruházból, már látod is az alkalmazás ikonját a készülék képernyőjén.

5. Nyisd meg Nők Lapja Café alkalmazást!

6. Jó szórakozást!

 

Windows Phone esetében – itt töltheted le az alkalmazást

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café alkalmazás1. Koppints a képernyőn a Piactér ikonjára

2. Ha még nem regisztráltál Windows Live-azonosítót, akkor tedd meg.

Windows Phone esetében nemcsak alkalmazásletöltéshez, hanem gyakorlatilag a készülék használatához is elengedhetetlen, hogy rendelkezz ilyennel, így már a készülék első indításakor is kéri ezt a készülék, és végigvezet a regisztráción. Ha az első indításkor mégsem regisztráltál/léptél be a Windows Live-ba, akkor a következő a teendőd: koppints a Beállítások ikonra, majd az E-mail + fiókok gombra. Itt válaszd a Fiók hozzáadása, majd a Windows Live lehetőséget. Innentől a készülék végigvezet a regisztrációs folyamaton. Amint kész vagy, máris letölthetsz alkalmazásokat a Piactérről.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása3. A Piactéren koppints a képernyő alján látható nagyítóra, és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás oldalára jutsz. Itt találod az alkalmazás árát, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – az Ingyenes feliratot, valamit leírást és képernyőképeket az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalának alján kattints a Letöltés gombra. Ekkor a telefon kilép a Piactérről, elindul a letöltés, az alkalmazás ikonja megjelenik a készülék képernyőjén, az ikon alatt kis sávval jelezve a letöltési folyamatot; a letöltésed akkor teljes, amikor végigér a letöltést jelző sáv.

5. Nyisd meg a Nők Lapja Café alkalmazást!

6. Jó szórakozást!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top