Aktuális

Legyen gondtalan esküvőd!

Akármennyire is csodálatos dolog egybekötni választottunkkal az életünket, a szervezéssel járó teendők bizony sok-sok vita okozói lehetnek. Egy kapcsolat során rengeteg próbát kell kiállnunk, így érthető, hogy a felesleges konfliktusforrásokat szeretnénk elkerülni, ha van rá lehetőségünk.

A legtöbbször mi, nők görcsölünk rá a szervezésre, ami érthető, viszont képesek vagyunk ezzel a párunkat az őrületbe kergetni, így a saját és párkapcsolatunk nyugalmának érdekében okosabban tesszük, ha szakembereket bízunk meg ezzel az igen fontos és nemes feladattal.

Legyen gondtalan esküvőd!


Válasszunk jól!

Ahány ember, annyi szokás, de egyvalami mégis mindannyiunkban közös… Ha a saját esküvőnkről van szó, mindig arra vágyunk, hogy egy olyan emlék legyen számunkra, amire 90 évesen is szívesen emlékezünk vissza, így a jegyesek egyre gyakrabban választanak a nagy napjukhoz különleges helyszínt.

Az Európa Hajó adottságait tekintve tökéletes választás lehet, hiszen a Lánchíd szomszédságából fantasztikus kilátás nyílik a budapesti panorámára, így akár 120 meghívott vendéggel gyönyörködhetünk a Dunán lebegve fővárosunkban.

A Duna-királynője, folyónk legfelszereltebb és legmodernebb rendezvényhajója, különteremmel, dohányzórésszel, öltözővel és még napozóterasszal is rendelkezik, így nem lehet olyan igényünk, ami ne teljesülhetne.

Legyen gondtalan esküvőd!

Elképzeléseink megvalósításában a hajó saját hangmérnöki és dekoratőrcsapata is rendelkezésünkre áll, így garantáltan problémamentes esküvőnk lehet, hiszen nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy jól érezzük magunkat.

Az esküvői menünk összeállításában Tanács Attila mesterszakács – aki nem mellékesen világ- és Európa-bajnok ételszobrász – és csapata áll a rendelkezésünkre, akik igény szerint laktóz- vagy gluténmentesen és vegetáriánus módon is el tudják készíteni az ételeinket.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top