Aktuális

Nagy életmódváltás a Nők Lapjával!

Régóta foglalkoztatja már a gondolat, hogy itt az ideje változtatni az életén? Nem villámfogyókúrával, hanem kitartóan, egész életre szóló programmal tenni valamit nemcsak a karcsúságáért, hanem egészségéért? Nos, itt az alkalom! Fogyjon velünk! A legeredményesebb életmódváltókat nemcsak a Nők Lapja októberi, születésnapi lapszámában mutatjuk be olvasóinknak, hanem egzotikus utazást is nyerhetnek.

Ha kedvet érez a Nagy életmódváltáshoz, írjon nekünk! Az e-mailben a következő kérdésekre szeretnénk válaszokat kapni néhány mondatban:

  • ☑ Név
  • ☑ Életkor
  • ☑ Foglalkozás
  • ☑ Kiindulási testsúly
  • ☑ Testmagasság
  • ☑ Lakcím
  • ☑ Telefonszám
  • ☑ Értesítési e-mail cím
  • ☑ Miért határozta el magát a váltásra?
  • ☑ Mi a célja, miben szeretne változni?
  • ☑ Hányszor fogyókúrázott eddig,milyen módszerekkel?
  • ☑ Sportol? Ha igen, mit és milyen gyakran?

Nagy életmódváltása Nők Lapjával

Kritérium:
1 hónapnál nem régebbi egész alakos fotó

A kiválasztás menete:
A 2013. április 17-ig beküldött pályázatok közül a motivációs levelek alapján korcsoportonként választunk ki összesen 20 résztvevőt, akiket 2013 májusa folyamán egy egészségügyi vizsgálatra és állapotfelmérésre invitálunk kiadónkba. Ne csüggedjen, ha nem kerül be a 20 kiválasztott közé, akkor is érdemes folytatni az életmódváltást! A program végén a Nők Lapja aktuális heti lapszámával fotózza le magát, és a képet küldje el nekünk! Így eséllyel indulhat a különdíjért. Az életmódváltás során a Nők Lapja folyamatosan tartja a kapcsolatot a résztvevőkkel, és rendszeres időközönként a lap hasábjain, a Nők Lapja Cafén és a Facebook-oldalunkon is nyomon követjük erőfeszítéseiket. A siker érdekében orvosszakértő bevonásával és sorstársak blogbejegyzéseivel is segítségükre vagyunk.
A négy legsikeresebb életmódváltó jutalma nemcsak a jobb közérzet és az utazás lesz, hanem az is, hogy a Nők Lapja 2013/42-es születésnapi lapszámában bemutatjuk történetüket, és stylistcsapatunk, szépségszakértőink segítségével igazi modellekké varázsoljuk őket.

Beküldési e-mail cím: nleletmod@sanomamedia.hu
Jelige/téma: Nagy Életmódváltó Program
Beérkezési határidő: 2013. április 17. 23.59
Kiválasztás helye és ideje: 1037 Budapest, Montevideo u. 9., 2013. április 22.
Kérjük, hogy az értesítéshez e-mail címüket és telefonszámukat is tüntessék fel jelentkezéskor! A nyerteseket e-mailben vagy telefonon értesítjük.
Jelen akcióban való részvételével ön hozzájárul ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. a megadott személyes adatait marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Nők Lapja kiadványa által meghirdetett Nagy Életmódváltás Program pályázat szabályai » 

Értékes nyeremények

1. helyezett :
Két főre szóló utazás a Török Riviérára A Sun&Fun Holidays jóvoltából csillagos hotelben 7 éjre
2. helyezett :
Két főre szóló utazás az egyiptomi Hurghadába a Sun&Fun Holidays jóvoltából, 4 csillagos hotelben 7 éjre
3. helyezett :
Két főre szóló utazás Tunéziába a Sun&Fun Holidays jóvoltából, 4 csillagos hotelben 7 éjre

Különdíj:
Két főre szóló tartózkodás a hévízi Hotel Európa fit****superior szállodában, 4 éjre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top