Aktuális

Az utolsó Critical Mass képekben

Szombaton rendezték a bringások legnagyobb fevonulását, a Critical Masst, idén utoljára. Azonban nem maradunk kerekes felvonulások nélkül.
Bringákat a magasba
Bringákat a magasba!

Sinya, a Critical Mass főszervezője
Sinya, a Critical Mass főszervezője

Bringás mopsz
Bringás mopsz

Az utolsó Critical Mass képekben

Kattints a többi képért!
Kattints a többi képért!
A bringásoké a világ, avagy élet a Critical Mass után

A Magyar Kerékpárosklub 2013. április 20-án megtartotta első Szevasz Tavasz! rendezvényét a budapesti Carl Lutz rakparton. A tervek szerint a jövőben ez az esemény viszi majd tovább a Critical Mass-gondolatot, de már nem demonstrációként, hanem magának a kerékpározásnak, valamint a Magyar Kerékpárosklub elért sikereinek az ünnepléseként.

Bringázz te is a munkába!

Magyar Kerékpárosklub a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium partnereként idén immár hatodik éve szervezi legnépszerűbb kerékpáros kampányát, a Bringázz a munkába! (Bam!) kampányt. A játék során a résztvevők egy online naptárban rögzítik letekert kilométereiket, és ha április 22. és május 25. között legalább 8 alkalommal kerékpárral mennek munkahelyükre (vagy bárhová a városban), a kampány végén díjakat nyerhetnek, többek között repülőjegyet Amszterdamba, a kerékpározás – egyik – európai fővárosába.

Információk itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top