Aktuális

300 háziállattal él együtt egy 16 éves fiú

Néhány házikedvencétől még a szülei is félnek.

A brit Liam Andrews 6 éves volt, amikor kikönyörögte a szüleinél, hogy az összespórolt zsebpénzéből vásárolhasson egy hörcsögöt. Most, egy évtizeddel később, a fiú több mint 300 háziállat gazdája. No, nem a hörcsögök szaporodtak el ennyire…

Liam csak a hálószobáját közel 60 állattal, köztük 12 tarantellapókkal, 8 kígyóval és 5 skorpióval osztja meg, de az Andrews család háromszobás házában laknak még békák, halak, csigák, gekkók, rovarok, kanárimadarak, pintyek, valamint három kutya is.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A srác naponta két órát tölt az állatai etetésével, és a família évente 1300 fontot, azaz közel 465 000 forintot költ takarmányra. A szülei ugyan félnek a kígyóktól és a pókoktól, mégis támogatják fiuk szenvedélyét. Liam egyébként a jövőjét is állatok mellett képzeli el: állatgondozónak tanul.

Bár több száz csípést és harapást szenvedett már el az állataitól, ezt a legkevésbé sem bánja, annak pedig nagyon örül, hogy még soha, egyik állata sem szökött meg. Hobbijának csupán egyetlen hátránya van, nevezetesen hogy a lányok elkerülik miatta, így soha nem volt még barátnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top