Aktuális

Szerezz szárnyakat!

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is, immár 6. alkalommal, várja a jelentkezőket, akik szárnyakat szerezhetnek egy évre, hogy Főállású Angyalként képviseljék vállalt programjukat.

Angyalként, egy éven át közösen dolgozhatnak egy non-profit szervezettel, egy általuk választott társadalmi cél érdekében. Ők lesznek a Vodafone Főállású Angyalai, akik fizetését egy évig a Vodafone Magyarország Alapítvány állja, hogy minden erejükkel a vállalt programjuk megvalósítására tudjanak koncentrálni.


Szerezz szárnyakat, és legyél te a három Főállású Angyal egyike 2013-ban!

Az angyal-jelöltek bemutathatják  saját közhasznú projektjeiket, amellyel – egy civil szervezettel együttműködve – másokon tudnának segíteni! Ha enyhítenél egy mindenkit érintő problémán, és erre egy jó terved is van, ne habozz, jelentkezz a Főállású Angyal alkalmazásban június 10-ig!

 

 

A pályázatról és az Alapítványról részletes tájékoztatást itt  találsz.

Ha nem szeretnél pályázni, de szívesen segítenél valakinek angyallá válni, nem kell mást tenned, mint nyomni egy lájkot a pályázat Facebook oldalán.

A Facebook-szavazatok alapján legnépszerűbb három pályázó, és a szakmai zsűri által kiválasztott 7 jelentkező egy interjú keretében mutatkozhat be július elején, amelynek alapján kiválasztják azt a három sikeres nyertest, akik 2013 szeptemberétől Főállású Angyalként megvalósíthatják programjukat az általuk választott civil szervezetnél.

Az idei évben olyan programterveket is várnak, amelyek a mobiltechnológiát használják a társadalmi problémák enyhítésére.

A Vodafone Felelősségvállalás csoportja egy közösségi tér, ahol a másokért, a környezetünkért tenni akarás a fő szervező erő.
A Főállású Angyal programot 2008-ban indították el Magyarországon. A kezdetek óta 21 Angyal került kiválasztásra, akik közül többen a mai napig a választott szervezetnél dolgoznak. Az elmúlt évek nyertesei számos sikeres projektet valósítottak meg.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top